UYGUN HEDEFİMİZ BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEK

Spor 07.08.2018 - 16:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3873+ kez okundu.
 

UYGUN HEDEFİMİZ BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEK

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor’da yönetim kurulu, gerçekleştirdiği ilk toplantıda sezon planlaması ve görev dağılımı yaptı.

2017-2018 sezonunda Ordu 1. Amatör Kümede mücadele eden ve gösterdiği başarılı performans sonucunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Altınordu Belediyespor’da geçtiğimiz hafta yapılan 5. Olağan Genel Kurul sonrası Başkanlığa Ömer Yusuf Uygun seçildi. Yapılan seçimli genel kurulun ardından yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Seçimli genel kurulun ardından yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, başarılı bir sezon için tüm ön hazırlıkları yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Takımın sezon öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Uygun, “Altınordu Belediyespor olarak genel kurulun ardından ilk toplantımızı gerçekleştirerek yeni sezon öncesi görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda ayrıca sezon içerisinde yapacağımız çalışmaların planlamasını yaptık. Takımımızda hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 10 günlük Erzurum kampı yapacak olan takımımız orada hazırlık maçları yapacak. Başarılı bir hazırlık sürecinin ardından lige başlayacağız ve hedefimiz olan bir üst lige çıkmayı başarmak istiyoruz” dedi. ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI Gerçekleştirilen toplantı sonrası Altınordu Belediyespor yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Buna göre Altınordu Belediyespor’da yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu: “As Başkan Erkan Türkmen, Genel Sekreter Bilal Azaklı, Genel Muhasip Kadem Adalı, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Öztaş, Basın Sözcüsü Cihat Albayrak, Alt Yapı Sorumlusu Cihan Erken, Tesisler Sorumlusu Fırat Aktaç, Genel Kaptanlar Namık Kemal Karadeniz, Göksel Dağaşan, Kemal Sazkaya ve Ersin Akyol.”
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor’da yönetim kurulu, gerçekleştirdiği ilk toplantıda sezon planlaması ve görev dağılımı yaptı.

2017-2018 sezonunda Ordu 1. Amatör Kümede mücadele eden ve gösterdiği başarılı performans sonucunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Altınordu Belediyespor’da geçtiğimiz hafta yapılan 5. Olağan Genel Kurul sonrası Başkanlığa Ömer Yusuf Uygun seçildi. Yapılan seçimli genel kurulun ardından yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Seçimli genel kurulun ardından yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun, başarılı bir sezon için tüm ön hazırlıkları yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Takımın sezon öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Uygun, “Altınordu Belediyespor olarak genel kurulun ardından ilk toplantımızı gerçekleştirerek yeni sezon öncesi görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda ayrıca sezon içerisinde yapacağımız çalışmaların planlamasını yaptık. Takımımızda hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda 10 günlük Erzurum kampı yapacak olan takımımız orada hazırlık maçları yapacak. Başarılı bir hazırlık sürecinin ardından lige başlayacağız ve hedefimiz olan bir üst lige çıkmayı başarmak istiyoruz” dedi.

ALTINORDU BELEDİYESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Gerçekleştirilen toplantı sonrası Altınordu Belediyespor yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Buna göre Altınordu Belediyespor’da yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu:

“As Başkan Erkan Türkmen, Genel Sekreter Bilal Azaklı, Genel Muhasip Kadem Adalı, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Öztaş, Basın Sözcüsü Cihat Albayrak, Alt Yapı Sorumlusu Cihan Erken, Tesisler Sorumlusu Fırat Aktaç, Genel Kaptanlar Namık Kemal Karadeniz, Göksel Dağaşan, Kemal Sazkaya ve Ersin Akyol.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.