ULAŞIM YATIRIMLARI RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

Gündem 10.11.2022 - 08:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2312+ kez okundu.
 

ULAŞIM YATIRIMLARI RAHAT BİR NEFES ALDIRDI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ulaşılabilir bir Altınordu için merkezde ve kırsalda beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ulaşılabilir bir Altınordu için merkezde ve kırsalda beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirtti. Altınordu’ya ulaşımda rahat nefes aldıran çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesinin asfalt ve beton yol seferberliği hız kesmeden sürüyor. Mahallelerin ana arterleri ve kullanımı yoğun olan grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğinin yanı sıra beton yol seferberliğini de ara vermeden devam ettiren Altınordu Belediyesi, vatandaşlara merkezde ve kırsalda standardı yüksek güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor. BETON YOL SEFERBERLİĞİ ÖVÜNDÜK’DE DE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ Bugüne kadar birçok mahallede yılların akut sorunlarına kalıcı çözüm olan beton yol çalışmalarında bu defa yüzlerin güldüğü adres Övündük mahallesi oldu. Başkan Aşkın Tören’in 72 kırsal mahalle için başlattığı beton yol çalışmaları kapsamında Övündük Mahallesi Zakaroğlu ve Kuştepe Sokaklar beton yol konforuna kavuştu. Belediye ekiplerinin yürüttüğü hummalı çalışmalar sonunda mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı mağduriyet kısa sürede ortadan kaldırıldı. BAŞKAN TÖREN, “ERİŞİLEBİLİRLİK VE ULAŞILABİLİRLİK İÇİN ORTAYA KOYDUĞUMUZ ULAŞIM  STRATEJİMİZ VE EYLEM PLANIMIZ DOĞRULTUSUNDA YOĞUN BİR MESAİ HARCIYORUZ”  Ulaşılabilir ve yaşanabilir şehir hedefiyle kesintisiz bir mesai harcadıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, “Erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik için bir ulaşım stratejimiz ve eylem planımız var.  Bu doğrultuda planlı programlı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle kırsal ve merkezi bütünleştiren ve bağlarını güçlendiren bir program uyguluyoruz. Beton yol çalışmalarımızla hem yılların akit sorunlarını bir bir çözüyor hem de vatandaşlarımıza hak ettikleri konforu sunuyoruz. Tamamlanan çalışmamız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Hayatın her alanında şehrimize değer katacak hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltecek çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu. MUHTAR BACINOĞLU VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Altınordu Belediyemizde taleplerimiz karşılık buluyor diyen Övündük Mahallesi Muhtarı İsmail Bacınoğlu “Sayın başkanım Aşkın Tören’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, belediyemizden taleplerimiz karşılık buluyor. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına başkanıma çok çok teşekkür ederim, Allah kendilerinden razı olsun” sözleriyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini iletti. Mahalle sakinleri ise; Hizmetlerinden dolayı Altınordu belediye başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyoruz. Kendimizi şanslı hissediyoruz böyle güzel alt yapıyla yaşıyor olan insanlardanız Artık şehrin bir parçası olarak görüyoruz biz bu mahallemizi ve yaz kış köyde kalıyoruz bundan sonra” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.      
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ulaşılabilir bir Altınordu için merkezde ve kırsalda beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ulaşılabilir bir Altınordu için merkezde ve kırsalda beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Altınordu’ya ulaşımda rahat nefes aldıran çalışmalarına aralıksız devam eden Altınordu Belediyesinin asfalt ve beton yol seferberliği hız kesmeden sürüyor. Mahallelerin ana arterleri ve kullanımı yoğun olan grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğinin yanı sıra beton yol seferberliğini de ara vermeden devam ettiren Altınordu Belediyesi, vatandaşlara merkezde ve kırsalda standardı yüksek güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunuyor.

BETON YOL SEFERBERLİĞİ ÖVÜNDÜK’DE DE YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Bugüne kadar birçok mahallede yılların akut sorunlarına kalıcı çözüm olan beton yol çalışmalarında bu defa yüzlerin güldüğü adres Övündük mahallesi oldu. Başkan Aşkın Tören’in 72 kırsal mahalle için başlattığı beton yol çalışmaları kapsamında Övündük Mahallesi Zakaroğlu ve Kuştepe Sokaklar beton yol konforuna kavuştu. Belediye ekiplerinin yürüttüğü hummalı çalışmalar sonunda mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı mağduriyet kısa sürede ortadan kaldırıldı.

BAŞKAN TÖREN, “ERİŞİLEBİLİRLİK VE ULAŞILABİLİRLİK İÇİN ORTAYA KOYDUĞUMUZ ULAŞIM 

STRATEJİMİZ VE EYLEM PLANIMIZ DOĞRULTUSUNDA YOĞUN BİR MESAİ HARCIYORUZ”

 Ulaşılabilir ve yaşanabilir şehir hedefiyle kesintisiz bir mesai harcadıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, “Erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik için bir ulaşım stratejimiz ve eylem planımız var.  Bu doğrultuda planlı programlı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle kırsal ve merkezi bütünleştiren ve bağlarını güçlendiren bir program uyguluyoruz. Beton yol çalışmalarımızla hem yılların akit sorunlarını bir bir çözüyor hem de vatandaşlarımıza hak ettikleri konforu sunuyoruz. Tamamlanan çalışmamız mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Hayatın her alanında şehrimize değer katacak hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltecek çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

MUHTAR BACINOĞLU VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Altınordu Belediyemizde taleplerimiz karşılık buluyor diyen Övündük Mahallesi Muhtarı İsmail Bacınoğlu “Sayın başkanım Aşkın Tören’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, belediyemizden taleplerimiz karşılık buluyor. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına başkanıma çok çok teşekkür ederim, Allah kendilerinden razı olsun” sözleriyle Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini iletti.

Mahalle sakinleri ise; Hizmetlerinden dolayı Altınordu belediye başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyoruz. Kendimizi şanslı hissediyoruz böyle güzel alt yapıyla yaşıyor olan insanlardanız Artık şehrin bir parçası olarak görüyoruz biz bu mahallemizi ve yaz kış köyde kalıyoruz bundan sonra” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.