TÜRKSOY Genel Sekreteri Raev, Vali Erol’u Ziyaret Etti

Gündem 23.07.2024 - 16:49, Güncelleme: 23.07.2024 - 16:49 5654+ kez okundu.
 

TÜRKSOY Genel Sekreteri Raev, Vali Erol’u Ziyaret Etti

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti. Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, makam ziyareti öncesi  Ordu Valiliği Şeref Defterini imzaladı. Burada basın mensuplarına  açıklamalarda bulunan Genel Sekreter  Sultan Raev, ziyaretin temel amacının, Ordu’nun kültürel mirasını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak ve iş birliklerini güçlendirmek olduğunu söyledi. “Bugün burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ordu’yu ziyaret etmek, bu güzel şehrin kültürel ve doğal zenginliklerini yakından görmek ve deneyimlemek benim için büyük bir onur oldu” diyen  TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, ”Ordu’nun misafirperverliği ve güzellikleri bu ziyaretimi unutulmaz kıldı. Burada gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle şehrin kültürel mirasını koruma ve uluslararası alanda tanıtma çabalarını desteklemeyi hedefledik. Burada gördüğümüz ilgi ve alaka bizi derinden etkiledi. Şehrimizin sahip olduğu potansiyeli ve kültürel zenginlikleri Türk dünyasının ortak mirası için büyük önem taşıyor. Bu vesileyle Ordu halkına ve yerel yöneticilere misafirperverlikleri için teşekkür etmek istiyorum. Gelecek nesillere bu güzel mirası aktarmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. Basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Valilik  Makamına geçen Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol ile bir süre sohbette bulunarak, şehrin kültürel projeleri ve gelecekteki iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Sultan Raev, Vali Muammer Erol’un, şehrin vizyonunu ve uluslararası alandaki tanıtım çabalarını olumlu karşıladığını belirterek, yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla  Vali Erol’a teşekkür etti. Vali Muammer Erol da TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev’i Ordu’dan görmekten ve misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin Ordu’nun Türk topluluklarında tanıtılmasına katkı sağlayacağını ifade etti. Ziyarette, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev’e, Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf da refakat etti.            
Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.
Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev, makam ziyareti öncesi  Ordu Valiliği Şeref Defterini imzaladı.

Burada basın mensuplarına  açıklamalarda bulunan Genel Sekreter  Sultan Raev, ziyaretin temel amacının, Ordu’nun kültürel mirasını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak ve iş birliklerini güçlendirmek olduğunu söyledi.

“Bugün burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ordu’yu ziyaret etmek, bu güzel şehrin kültürel ve doğal zenginliklerini yakından görmek ve deneyimlemek benim için büyük bir onur oldu” diyen  TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, ”Ordu’nun misafirperverliği ve güzellikleri bu ziyaretimi unutulmaz kıldı. Burada gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle şehrin kültürel mirasını koruma ve uluslararası alanda tanıtma çabalarını desteklemeyi hedefledik. Burada gördüğümüz ilgi ve alaka bizi derinden etkiledi. Şehrimizin sahip olduğu potansiyeli ve kültürel zenginlikleri Türk dünyasının ortak mirası için büyük önem taşıyor. Bu vesileyle Ordu halkına ve yerel yöneticilere misafirperverlikleri için teşekkür etmek istiyorum. Gelecek nesillere bu güzel mirası aktarmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Valilik  Makamına geçen Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, Vali Muammer Erol ile bir süre sohbette bulunarak, şehrin kültürel projeleri ve gelecekteki iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Genel Sekreter Sultan Raev, Vali Muammer Erol’un, şehrin vizyonunu ve uluslararası alandaki tanıtım çabalarını olumlu karşıladığını belirterek, yakın ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla  Vali Erol’a teşekkür etti.

Vali Muammer Erol da TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev’i Ordu’dan görmekten ve misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin Ordu’nun Türk topluluklarında tanıtılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Ziyarette, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Sultan Raev’e, Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf da refakat etti.
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.