TUNCAY SONEL MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU

Gündem 10.08.2023 - 19:00, Güncelleme: 10.08.2023 - 19:00 5803+ kez okundu.
 

TUNCAY SONEL MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞİ OLDU

Ordu Valisi Tuncay Sonel Mülkiye Başmüfettişi oldu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel Mülkiye Başmüfettişi oldu. Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ile yeni vali atandı. Ordu Valiliğine, Yalova Valisi Muammer Erol Atandı. Ordu eski Valisi Tuncay Sonel ise merkeze çekilerek Vali-Mülkiye Başmüfettişi görevine getirildi. Tuncay Sonel atamalar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu görevi yaparken tanıdığım tüm güzel insanlara selam, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Nerede olursak olalım her daim bir kardeşiniz var” ifadelerini kullandı.   
Ordu Valisi Tuncay Sonel Mülkiye Başmüfettişi oldu.

Ordu Valisi Tuncay Sonel Mülkiye Başmüfettişi oldu.
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ile yeni vali atandı.
Ordu Valiliğine, Yalova Valisi Muammer Erol Atandı. Ordu eski Valisi Tuncay Sonel ise merkeze çekilerek Vali-Mülkiye Başmüfettişi görevine getirildi.
Tuncay Sonel atamalar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu görevi yaparken tanıdığım tüm güzel insanlara selam, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Nerede olursak olalım her daim bir kardeşiniz var” ifadelerini kullandı. 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.