TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Gündem 13.09.2019 - 13:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3536+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı. Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Haydar Çalışkan, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’i makamında ziyaret ederek, “Yönlendirmiş olduğunuz Proje Yöneticisi ile birlikte 2019 yılı içerisinde ikisi Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, bir tanesi DOKAP olmak üzere 3 adet projemiz kabul gördü. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ortaklığında Dezavantajlı gruplara yönelik olmak üzere Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Teknik Desteği Kapsamında “Butik Çikolata ile Yeni Bir Hayat”, Yine Kurumuz adına yazılıp yürütülen ve yine DOKA tarafından Fizibilite Desteği Kapsamında değerlendirilip desteklenen “Fındık Kavurma Paketleme Ezme Tesisi Fizibilite Raporu” projelerini tamamladık. Ortaya çıkardığımız çalışmalar neticesinde yine desteğiniz ile, DOKAP’a Fındık Kavurma, Paketleme, Ezme Tesisi Yatırım Projesi için başvuruda bulunulmuş ve 2020 yatırım programında yer almak üzere 1.650.000,00 TL tutarındaki destek talebimiz kabul görmüştür. Bakanlığımızın olurları sonucu Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının katkı ve destekleri ile ilimiz ve kurumumuza kazandırılan söz konusu sosyal ve yatırım projelerinin kabulü ve başarısı ile sonuçlandırılmasına yapmış olduğunuz her türlü destekleriniz için kurumumuz ve bakanlığımız adına teşekkür ederiz. Son bir yıl içerisinde 3 adet projenin Ordu iline kazandırılması kurumlarımızın ortak çalışması neticesinde ortaya çıkan başarıdır. Devam eden süreçte ilimiz, bölgemiz ve hizmet ettiğimiz paydaşlarımızla ortak çalışmalarımızın devam etmesini diler tekrar proje yazma, yürütme ve sonuçlandırma faaliyetlerinde vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2009 yılından bu yana aktif olarak yürütülen projecilik faaliyetlerimiz, 2016 yılında yeni hizmet binamıza tanışmakla birlikte Kurumsal bir yapıya dönüştü. Proje Ofisimiz, kurumumuz adına Hibe Destekleri ve projeler takip edip yürüttüğü gibi, edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyi artık ilimizde faaliyette bulunan kurumlara danışmanlık hizmeti vererek ilin gelişmişlik hızına katkı sunmaya başlamıştır. Bu kapsamda, sizinle çalışmak, sosyal projelerde yer almak ve desteklemek bizlerin görevidir. İlimize kazandırılacak olan Fındık kavurma, paketleme ve ezme tesisinin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, kurumsal projelerde bilgi ve tecrübelerimizle yanınızda olduğumuz gibi kurumsal ortaklıkların da bundan sonraki süreçte de devamlılığını diliyorum.
Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.
Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Haydar Çalışkan, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin’i makamında ziyaret ederek, “Yönlendirmiş olduğunuz Proje Yöneticisi ile birlikte 2019 yılı içerisinde ikisi Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, bir tanesi DOKAP olmak üzere 3 adet projemiz kabul gördü.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ortaklığında Dezavantajlı gruplara yönelik olmak üzere Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Teknik Desteği Kapsamında “Butik Çikolata ile Yeni Bir Hayat”, Yine Kurumuz adına yazılıp yürütülen ve yine DOKA tarafından Fizibilite Desteği Kapsamında değerlendirilip desteklenen “Fındık Kavurma Paketleme Ezme Tesisi Fizibilite Raporu” projelerini tamamladık. Ortaya çıkardığımız çalışmalar neticesinde yine desteğiniz ile, DOKAP’a Fındık Kavurma, Paketleme, Ezme Tesisi Yatırım Projesi için başvuruda bulunulmuş ve 2020 yatırım programında yer almak üzere 1.650.000,00 TL tutarındaki destek talebimiz kabul görmüştür.
Bakanlığımızın olurları sonucu Ordu Cumhuriyet Başsavcılığının katkı ve destekleri ile ilimiz ve kurumumuza kazandırılan söz konusu sosyal ve yatırım projelerinin kabulü ve başarısı ile sonuçlandırılmasına yapmış olduğunuz her türlü destekleriniz için kurumumuz ve bakanlığımız adına teşekkür ederiz. Son bir yıl içerisinde 3 adet projenin Ordu iline kazandırılması kurumlarımızın ortak çalışması neticesinde ortaya çıkan başarıdır. Devam eden süreçte ilimiz, bölgemiz ve hizmet ettiğimiz paydaşlarımızla ortak çalışmalarımızın devam etmesini diler tekrar proje yazma, yürütme ve sonuçlandırma faaliyetlerinde vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.
Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2009 yılından bu yana aktif olarak yürütülen projecilik faaliyetlerimiz, 2016 yılında yeni hizmet binamıza tanışmakla birlikte Kurumsal bir yapıya dönüştü. Proje Ofisimiz, kurumumuz adına Hibe Destekleri ve projeler takip edip yürüttüğü gibi, edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyi artık ilimizde faaliyette bulunan kurumlara danışmanlık hizmeti vererek ilin gelişmişlik hızına katkı sunmaya başlamıştır. Bu kapsamda, sizinle çalışmak, sosyal projelerde yer almak ve desteklemek bizlerin görevidir. İlimize kazandırılacak olan Fındık kavurma, paketleme ve ezme tesisinin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, kurumsal projelerde bilgi ve tecrübelerimizle yanınızda olduğumuz gibi kurumsal ortaklıkların da bundan sonraki süreçte de devamlılığını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.