SPOR TESİSLERİNE DESTEK

Spor 25.07.2019 - 14:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3119+ kez okundu.
 

SPOR TESİSLERİNE DESTEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu ilçelerinde bulunan Spor Tesislerinin eksiklikleri giderilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu ilçelerinde bulunan Spor Tesislerinin eksiklikleri giderilecek.  Ordu ilindeki Tesislerdeki eksikliklerle ilgili talepleri Gençlik ve Spor Bakanlığı onayladı. Özellikle Amatör Futbol Kulüplerinin sıkıntı çektiği Tesislerdeki eksikliklerle ilgili talepler Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun  talimatları İle tamamlanacak. Altınordu ilçe Amatör Futbol Kulüpleri için Spor Toto Altınordu Spor Kompleksine 14 adet Sporcu soyunma odası, 2 adet Hakem Soyunma Odası, 1 Eğitim Salonu, 35X55 metre kare Halı Saha yapımı, Fatsa İlçe Ek Futbol Sahasının Sentetik Halısının Yenilenmesi, 2 Sporcu Soyunma Odası ve 2 adet Hakem Soyunma Odası yapımı, Ünye İlçe Gençlik Merkezi Bahçesine Tenis Kortu, Açık Hava Okçuluk Sahası ve çevre düzenlemesi yapılacak. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle Protokol imzalamak üzere Ankara’ya çağrılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik İle birlikte tesislerin tamamlanması İçin 4 milyon TL’lik protokole imza attı. Sorularımızı yanıtlayan İl Müdürü Mustafa Genç, “Bakanlığımızın destekleri ile Tesislerimizin eksiklikleri tamamlanmış olacak. En kısa sürede ihaleye çıkacağız. Desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlığımız yöneticilerine, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, Milletvekillerimiz Sayın Dr. Şenel Yediyıldız, Sayın Ergun Taşçı, Sayın Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçen herkese Gençlerimiz adına şükranlarımı sunarım” dedi.    
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu ilçelerinde bulunan Spor Tesislerinin eksiklikleri giderilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu ilçelerinde bulunan Spor Tesislerinin eksiklikleri giderilecek. 

Ordu ilindeki Tesislerdeki eksikliklerle ilgili talepleri Gençlik ve Spor Bakanlığı onayladı.

Özellikle Amatör Futbol Kulüplerinin sıkıntı çektiği Tesislerdeki eksikliklerle ilgili talepler Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun  talimatları İle tamamlanacak.

Altınordu ilçe Amatör Futbol Kulüpleri için Spor Toto Altınordu Spor Kompleksine 14 adet Sporcu soyunma odası, 2 adet Hakem Soyunma Odası, 1 Eğitim Salonu, 35X55 metre kare Halı Saha yapımı, Fatsa İlçe Ek Futbol Sahasının Sentetik Halısının Yenilenmesi, 2 Sporcu Soyunma Odası ve 2 adet Hakem Soyunma Odası yapımı, Ünye İlçe Gençlik Merkezi Bahçesine Tenis Kortu, Açık Hava Okçuluk Sahası ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle Protokol imzalamak üzere Ankara’ya çağrılan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik İle birlikte tesislerin tamamlanması İçin 4 milyon TL’lik protokole imza attı.

Sorularımızı yanıtlayan İl Müdürü Mustafa Genç, “Bakanlığımızın destekleri ile Tesislerimizin eksiklikleri tamamlanmış olacak. En kısa sürede ihaleye çıkacağız. Desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Bakanlığımız yöneticilerine, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a, Milletvekillerimiz Sayın Dr. Şenel Yediyıldız, Sayın Ergun Taşçı, Sayın Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve emeği geçen herkese Gençlerimiz adına şükranlarımı sunarım” dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.