SÖZLEŞMELER YENİLENDİ

Gündem 04.01.2019 - 14:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3142+ kez okundu.
 

SÖZLEŞMELER YENİLENDİ

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B statüsünde görev yapan 68 personel ile sözleşmeler yenilenerek imzalandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B statüsünde görev yapan 68 personel ile sözleşmeler yenilenerek imzalandı.  İl Tarım ve Orman Müdürümüz Kemal Yılmaz, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü M. Ercan Özalp ve sözleşmeli personeller katılmıştır. Törende bir konuşma yapan İl Müdürümüz Kemal Yılmaz "2018 yılı biz tarım çalışanları açısından yoğun bir yıl olarak geride kaldı.  Tüm personelimiz mesai mefhumu gözetmeksizin yıl boyu çalıştı. Ben öncelikle bu üstün gayretlerinden dolayı bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten yoğun bir zamanı birlikte yaşadık. Tarım teşkilatı olarak 2018 yılında Bitkisel ve Hayvansal üretimde gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarla çok güzel işler yaptığımıza inanıyorum. İlimiz tarımında ana ürünümüz olan fındık her zaman olduğu gibi bu yıl da birinci önceliğimiz oldu. Geçmiş yıllarda uyguladığımız projelerimize yenilerini ekledik ve her ilçemizde fındıkta verim ve kaliteyi artırdığımız örnek bahçeler oluşturduk. Fındığın başkenti Ordu'da dekara 300-400 kg verim alınabildiğini ve fındık üretiminde örnek alınan il olabileceğimizi tüm kamuoyuna gösterdik. Sizlerden isteğim bu örnek bahçelerin sayısını daha da artırmanız.   Yine fındığın yanında ilave gelir getirici faaliyetlerimizi artırdık, solucan gübresi üretimi, istiridye mantarı yetiştiriciliği gibi ilimiz için yeni olan tarımsal faaliyetleri geliştirdik. Her geçen gün bu tarz işletmelerimizin sayılarını artırma çabası içerisindeyiz.  Yine hayvansal üretimde de önemli proje ve çalışmalar yürüttük. Bakanlığımız talimatları doğrultusunda aşılama ve küpeleme çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin, bayram ve hafta sonu tatili demeden gece gündüz hep birlikte çalıştık. Müdürlüğümüz görev alanına giren eğitim-yayım çalışmaları, gıda ve su ürünleri denetimleri ve daha birçok konuda üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirdik. İnşallah bu yılda aynı kararlılık ve titizlikle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bizler tarım çalışanları olarak yapacağımız çalışmalarla örnek olacağız. Artık bize düşen bu süreçte en iyisini, en kalitelisini ortaya koyup farkımızı htirmek olacaktır. Sizler de bulunduğunuz ilçelerde fark yaratan ve kamuoyunda farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmalısınız. İnanıyorum ki sizlerle daha güzel işler yapacağız. Hedefimiz bu ilin ekonomisine en yüksek katkıyı sağlamak olmalıdır. Ben 2018 yılı içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalar için sizlere teşekkür ediyor, 2019 yılında hepimizin mutlu, sağlıklı, güzel günler görmesini temenni ediyorum. Bugün burada imzalayacağımız sözleşmelerin de siz değerli meslektaşlarıma ve Ordu tarımına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B statüsünde görev yapan 68 personel ile sözleşmeler yenilenerek imzalandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B statüsünde görev yapan 68 personel ile sözleşmeler yenilenerek imzalandı.
 İl Tarım ve Orman Müdürümüz Kemal Yılmaz, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü M. Ercan Özalp ve sözleşmeli personeller katılmıştır. Törende bir konuşma yapan İl Müdürümüz Kemal Yılmaz "2018 yılı biz tarım çalışanları açısından yoğun bir yıl olarak geride kaldı.  Tüm personelimiz mesai mefhumu gözetmeksizin yıl boyu çalıştı. Ben öncelikle bu üstün gayretlerinden dolayı bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten yoğun bir zamanı birlikte yaşadık.
Tarım teşkilatı olarak 2018 yılında Bitkisel ve Hayvansal üretimde gerçekleştirdiğimiz proje ve çalışmalarla çok güzel işler yaptığımıza inanıyorum. İlimiz tarımında ana ürünümüz olan fındık her zaman olduğu gibi bu yıl da birinci önceliğimiz oldu. Geçmiş yıllarda uyguladığımız projelerimize yenilerini ekledik ve her ilçemizde fındıkta verim ve kaliteyi artırdığımız örnek bahçeler oluşturduk. Fındığın başkenti Ordu'da dekara 300-400 kg verim alınabildiğini ve fındık üretiminde örnek alınan il olabileceğimizi tüm kamuoyuna gösterdik. Sizlerden isteğim bu örnek bahçelerin sayısını daha da artırmanız.   Yine fındığın yanında ilave gelir getirici faaliyetlerimizi artırdık, solucan gübresi üretimi, istiridye mantarı yetiştiriciliği gibi ilimiz için yeni olan tarımsal faaliyetleri geliştirdik. Her geçen gün bu tarz işletmelerimizin sayılarını artırma çabası içerisindeyiz.  Yine hayvansal üretimde de önemli proje ve çalışmalar yürüttük. Bakanlığımız talimatları doğrultusunda aşılama ve küpeleme çalışmalarında mesai mefhumu gözetmeksizin, bayram ve hafta sonu tatili demeden gece gündüz hep birlikte çalıştık. Müdürlüğümüz görev alanına giren eğitim-yayım çalışmaları, gıda ve su ürünleri denetimleri ve daha birçok konuda üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirdik. İnşallah bu yılda aynı kararlılık ve titizlikle çalışmalarımızı devam ettireceğiz.
Bizler tarım çalışanları olarak yapacağımız çalışmalarla örnek olacağız. Artık bize düşen bu süreçte en iyisini, en kalitelisini ortaya koyup farkımızı htirmek olacaktır. Sizler de bulunduğunuz ilçelerde fark yaratan ve kamuoyunda farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmalısınız. İnanıyorum ki sizlerle daha güzel işler yapacağız. Hedefimiz bu ilin ekonomisine en yüksek katkıyı sağlamak olmalıdır. Ben 2018 yılı içerisinde yapmış olduğunuz çalışmalar için sizlere teşekkür ediyor, 2019 yılında hepimizin mutlu, sağlıklı, güzel günler görmesini temenni ediyorum. Bugün burada imzalayacağımız sözleşmelerin de siz değerli meslektaşlarıma ve Ordu tarımına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.