SÖZLEŞME İMZALANDI

Gündem 19.04.2021 - 14:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2662+ kez okundu.
 

SÖZLEŞME İMZALANDI

Ulubey ilçesinin cazibesini artıracak, turizmi canlandıracak, ilçe sakinleri ve turistlerin nefes alacağı doğayla iç içe bir mesire alanı kazandıracak "Uluğ Bey Seyir Terası" projesine Ulubey'in kurucusu Uluğ Bey'in ismi verildi.

Ulubey ilçesinin cazibesini artıracak, turizmi canlandıracak, ilçe sakinleri ve turistlerin nefes alacağı doğayla iç içe bir mesire alanı kazandıracak "Uluğ Bey Seyir Terası" projesine Ulubey'in kurucusu Uluğ Bey'in ismi verildi. Daha önce ihalesi yapılan projenin yüklenici firma ile sözleşmesi imzalandı. Başkan Türkcan:"Uluğ Bey B Tipi Mesire Alanı ve Seyir Terası Projemizde 35 metre cam teras, restoran, yürüyüş yolları, kamelya ve oturma grupları, piknik alanları, çocuk oyun parkları gibi birçok detayın yanı sıra 85 dönümlük alanı mesire alanı olarak Ulubeyli hemşerilerimizin ve misafirlerimizin hizmetine sunulacak. Uluğ Bey Seyir Terası projesi tamamlandığında yerli ve yabancı turistleri ilçemizde ağırlayacağız. İlçemizin doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini bu proje ile taçlandırmayı hedefliyoruz. Milletimize sözümüz olan Uluğ Bey Seyir Terası'mızın ilçemize, şehrimize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.  
Ulubey ilçesinin cazibesini artıracak, turizmi canlandıracak, ilçe sakinleri ve turistlerin nefes alacağı doğayla iç içe bir mesire alanı kazandıracak "Uluğ Bey Seyir Terası" projesine Ulubey'in kurucusu Uluğ Bey'in ismi verildi.

Ulubey ilçesinin cazibesini artıracak, turizmi canlandıracak, ilçe sakinleri ve turistlerin nefes alacağı doğayla iç içe bir mesire alanı kazandıracak "Uluğ Bey Seyir Terası" projesine Ulubey'in kurucusu Uluğ Bey'in ismi verildi. Daha önce ihalesi yapılan projenin yüklenici firma ile sözleşmesi imzalandı.
Başkan Türkcan:"Uluğ Bey B Tipi Mesire Alanı ve Seyir Terası Projemizde 35 metre cam teras, restoran, yürüyüş yolları, kamelya ve oturma grupları, piknik alanları, çocuk oyun parkları gibi birçok detayın yanı sıra 85 dönümlük alanı mesire alanı olarak Ulubeyli hemşerilerimizin ve misafirlerimizin hizmetine sunulacak. Uluğ Bey Seyir Terası projesi tamamlandığında yerli ve yabancı turistleri ilçemizde ağırlayacağız. İlçemizin doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini bu proje ile taçlandırmayı hedefliyoruz.
Milletimize sözümüz olan Uluğ Bey Seyir Terası'mızın ilçemize, şehrimize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.