ŞEYH YUNUS EMRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gündem 08.08.2018 - 15:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3675+ kez okundu.
 

ŞEYH YUNUS EMRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin önemli ziyaret merkezlerinden olan Şeyh Yunus Emre Türbesi yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin önemli ziyaret merkezlerinden olan Şeyh Yunus Emre Türbesi yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor. Toplam uzunluğu 12 km olan yolun 5 km’lik bölümünde sıcak asfalt serimi ile yol çizgilerinin çizilmesi işlemleri tamamlandı. 5 KM’LİK BÖLÜMDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI 19 ilçede yürüttüğü yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin önemli grup yollarından olan Gölevi Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Saraçlı Mahallesi, Şeyh Yunus Emre Türbesi ve Saca Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizin önemli tarihi ve mistik mekânlarından olan Şeyh Yunus Emre Türbesi’ne ulaşımı da sağlayan Gölevi-Hamidiye-Saraçlı-Saca Mahallesi grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 7.000 m3 taş duvar ve 2.000 m yağmur suyu hattı imalatı yaptığımız toplam uzunluğu 12 km olan yolun 5 km’lik kısmında ekiplerimiz, sıcak asfalt dökümünü tamamladı ve yol çizgilerini çizdi” dedi. BÖLGEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK Kalan kısımlarda yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Yılmaz, “Şeyh Yunus Emre Türbesi yolu, Ünye ilçemizin önemli ve yoğun ilgi gören güzergâhlarından biri. Burada yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak Ünyeli vatandaşlarımız ve ziyaretçilerimizin bölgeye ulaşımını kolaylaştıracağız. Bu vesileyle Ünyelilere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin önemli ziyaret merkezlerinden olan Şeyh Yunus Emre Türbesi yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin önemli ziyaret merkezlerinden olan Şeyh Yunus Emre Türbesi yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor. Toplam uzunluğu 12 km olan yolun 5 km’lik bölümünde sıcak asfalt serimi ile yol çizgilerinin çizilmesi işlemleri tamamlandı.

5 KM’LİK BÖLÜMDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

19 ilçede yürüttüğü yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin önemli grup yollarından olan Gölevi Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Saraçlı Mahallesi, Şeyh Yunus Emre Türbesi ve Saca Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Enver Yılmaz, “Ünye ilçemizin önemli tarihi ve mistik mekânlarından olan Şeyh Yunus Emre Türbesi’ne ulaşımı da sağlayan Gölevi-Hamidiye-Saraçlı-Saca Mahallesi grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 7.000 m3 taş duvar ve 2.000 m yağmur suyu hattı imalatı yaptığımız toplam uzunluğu 12 km olan yolun 5 km’lik kısmında ekiplerimiz, sıcak asfalt dökümünü tamamladı ve yol çizgilerini çizdi” dedi.

BÖLGEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Kalan kısımlarda yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Yılmaz, “Şeyh Yunus Emre Türbesi yolu, Ünye ilçemizin önemli ve yoğun ilgi gören güzergâhlarından biri. Burada yürüttüğümüz sıcak asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak Ünyeli vatandaşlarımız ve ziyaretçilerimizin bölgeye ulaşımını kolaylaştıracağız. Bu vesileyle Ünyelilere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.