SANAT İLE GÜLEN YÜZLER PROJESİ DEVAM EDİYOR

Yaşam 18.06.2015 - 23:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3915+ kez okundu.
 

SANAT İLE GÜLEN YÜZLER PROJESİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi'nin girişimleri ile hayata geçen " Sanat ile Gülen Yüzler " projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Altınordu Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu ve proje ortaklarının Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Ordu Üniversitesi (ODÜ), Ordu İnsani Yardımlaşma Derneği (ORİSYAD) olan "Sanat İle Gülen Yüzler” Projesi’ kapsamında eğitim alacak olan engelli bireyler, eğitim verecek olan eğitmenler ile bir araya geldiler. Düzenlenen programa Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci, veli ve eğitmen katıldı. Program da bir konuşma yapan Altıordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz "Altınordu Belediyesi olara her zaman engellilere yönelik olan bu tür projlere destek vereceklerini ifade etti" Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti. "Mart ayında hayata geçen projede önemli adımlar atıldı. Başkanımız Engin Tekintaş'ın yakından takip ettiği bir proje olan "Sanat İle Gülen Yüzler” Projesi’ inanıyorum ki engelli kardeşlerimizin hayatlarında önemli yararlar sağlayacaktır" diye konuştu. Altınordu Belediyesinin başvuru sahibi olduğu ve proje ortaklığını da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, AHİ İnsani ve Yardımlaşma Derneği ve Ordu Üniversitesi 12 ay süre ile yürütülecek olan projenin toplam maliyeti 103.690,00 TL olup EDES Destek tutarı 54.190,00 TL’dir. Öte yandan proje kapsamında 48 engelli vatandaşlarımız sanat eğitimi alacaktır
Altınordu Belediyesi'nin girişimleri ile hayata geçen " Sanat ile Gülen Yüzler " projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Altınordu Belediyesi’nin başvuru sahibi olduğu ve proje ortaklarının Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Ordu Üniversitesi (ODÜ), Ordu İnsani Yardımlaşma Derneği (ORİSYAD) olan "Sanat İle Gülen Yüzler” Projesi’ kapsamında eğitim alacak olan engelli bireyler, eğitim verecek olan eğitmenler ile bir araya geldiler.

Düzenlenen programa Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz'ın yanı sıra çok sayıda öğrenci, veli ve eğitmen katıldı.

Program da bir konuşma yapan Altıordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz "Altınordu Belediyesi olara her zaman engellilere yönelik olan bu tür projlere destek vereceklerini ifade etti" Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti. "Mart ayında hayata geçen projede önemli adımlar atıldı. Başkanımız Engin Tekintaş'ın yakından takip ettiği bir proje olan "Sanat İle Gülen Yüzler” Projesi’ inanıyorum ki engelli kardeşlerimizin hayatlarında önemli yararlar sağlayacaktır" diye konuştu.

Altınordu Belediyesinin başvuru sahibi olduğu ve proje ortaklığını da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, AHİ İnsani ve Yardımlaşma Derneği ve Ordu Üniversitesi 12 ay süre ile yürütülecek olan projenin toplam maliyeti 103.690,00 TL olup EDES Destek tutarı 54.190,00 TL’dir. Öte yandan proje kapsamında 48 engelli vatandaşlarımız sanat eğitimi alacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.