ŞAMPİYONLAR’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Spor 31.07.2019 - 16:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3547+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONLAR’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Su sporları branşında ilimizi temsil eden Ordu Yüzme İhtisas Kulübü teknik heyet ve sporcuları Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Güldüren’i makamında ziyaret etti.

Su sporları branşında ilimizi temsil eden Ordu Yüzme İhtisas Kulübü teknik heyet ve sporcuları Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Güldüren’i makamında ziyaret etti. Elde ettikleri başarılarla ilimizin adını ulusal ve uluslararası yarışmalarda sıkça duyuran sporcuları makamında ağırlayan Genel Sekreter Yardımcısı Güldüren, “İlimizi su sporlarında başarı ile temsil eden genç sporcularımıza desteğimiz devam edecek” dedi 12 KEZ KÜRSÜYE ÇIKAN SPORCULARI TEBRİK EDİYORUM Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Ordu’da gerçekleştirilen Paletli Yüzme Genç Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları tebrik ettiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Gülderen, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her alanında desteğimize devam edeceğiz. İlimizde düzenlenen ve yaklaşık 600 sporcunun katıldığı şampiyonada bizleri 12 defa kürsüye çıkarak gururlandıran gençlerimizi tebrik ediyorum. İlimizin ve Karadeniz bölgesinin tek temsilcisi olan Ordu Yüzme İhtisas Kulübünde elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı antrenörlerini ve yöneticilerini kutluyorum” dedi. Öte yandan ilimizde gerçekleştirilen Paletli Yüzme Genç Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında elden edilen başarılar ise; Cankatan Kır- 50m, 100m, 200m ve 400m Türkiye Şampiyonu, Bengisu Danacı - 200m Türkiye şampiyonu, 50m Türkiye 3.sü, 100m Türkiye 3.sü, Ceylin Güler - 100m Türkiye Şampiyonu, 400m Türkiye 3.sü, 200m Türkiye 2.si, İhsan Yiğit Türkmen - 50m Türkiye Şampiyonu, 100m Türkiye 3.sü
Su sporları branşında ilimizi temsil eden Ordu Yüzme İhtisas Kulübü teknik heyet ve sporcuları Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Güldüren’i makamında ziyaret etti.

Su sporları branşında ilimizi temsil eden Ordu Yüzme İhtisas Kulübü teknik heyet ve sporcuları Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Güldüren’i makamında ziyaret etti.

Elde ettikleri başarılarla ilimizin adını ulusal ve uluslararası yarışmalarda sıkça duyuran sporcuları makamında ağırlayan Genel Sekreter Yardımcısı Güldüren, “İlimizi su sporlarında başarı ile temsil eden genç sporcularımıza desteğimiz devam edecek” dedi

12 KEZ KÜRSÜYE ÇIKAN SPORCULARI TEBRİK EDİYORUM

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Ordu’da gerçekleştirilen Paletli Yüzme Genç Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları tebrik ettiğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Gülderen, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her alanında desteğimize devam edeceğiz. İlimizde düzenlenen ve yaklaşık 600 sporcunun katıldığı şampiyonada bizleri 12 defa kürsüye çıkarak gururlandıran gençlerimizi tebrik ediyorum. İlimizin ve Karadeniz bölgesinin tek temsilcisi olan Ordu Yüzme İhtisas Kulübünde elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı antrenörlerini ve yöneticilerini kutluyorum” dedi.

Öte yandan ilimizde gerçekleştirilen Paletli Yüzme Genç Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında elden edilen başarılar ise; Cankatan Kır- 50m, 100m, 200m ve 400m Türkiye Şampiyonu, Bengisu Danacı - 200m Türkiye şampiyonu, 50m Türkiye 3.sü, 100m Türkiye 3.sü, Ceylin Güler - 100m Türkiye Şampiyonu, 400m Türkiye 3.sü, 200m Türkiye 2.si, İhsan Yiğit Türkmen - 50m Türkiye Şampiyonu, 100m Türkiye 3.sü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.