ŞAMPİYONA ORDU'DA YAPILACAK

Spor 03.04.2018 - 13:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3206+ kez okundu.
 

ŞAMPİYONA ORDU'DA YAPILACAK

Spor Organizasyonları Ordu’da hız kesmeden devam ediyor. Sırada U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası var.

Spor Organizasyonları Ordu’da hız kesmeden devam ediyor. Sırada U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası var. Türkiye Basketbol federasyonu 2018 yılı altyapı faaliyet programında yer alan, U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası 21 - 27 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’da gerçekleştirilecek. Müsabakalar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır.  16 takım ve 320 kişinin katılacağı şampiyonada Ordu’yu İEF Açı Koleji Spor kulübü temsil edecek. Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. Sırada Basketbolun yıldızlar adayları var. Her organizasyonda ilimiz sporcularının olması ise büyük mutluluk. Sporcu sayımızda sporcularımızın başarısı da her geçen gün artıyor. Ordumuzun spor kenti olması İçin İl Müdürlüğü olarak her gün çalışıyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi. Basketbolculardan İl müdürü Genç’e ziyaret 1 Lig'e yükselme Finallerine kalan Ordu İEF Açı Koleji Spor kulübü sporcuları ve teknik heyeti İl Müdürü  Mustafa Genç'i makamında ziyaret eti. İEF Açı Koleji Spor Kulübünü başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürümüz Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile spora ve sporculara destek olmaya devam edeceğiz dedi.  
Spor Organizasyonları Ordu’da hız kesmeden devam ediyor. Sırada U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası var.
Spor Organizasyonları Ordu’da hız kesmeden devam ediyor. Sırada U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası var.
Türkiye Basketbol federasyonu 2018 yılı altyapı faaliyet programında yer alan, U 18 Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası 21 - 27 Mayıs 2018 tarihlerinde Ordu’da gerçekleştirilecek. Müsabakalar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır.
 16 takım ve 320 kişinin katılacağı şampiyonada Ordu’yu İEF Açı Koleji Spor kulübü temsil edecek.
Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “İlimizde Sporcu sayısı da organizasyon sayısı da her geçen gün artıyor. Sırada Basketbolun yıldızlar adayları var. Her organizasyonda ilimiz sporcularının olması ise büyük mutluluk. Sporcu sayımızda sporcularımızın başarısı da her geçen gün artıyor. Ordumuzun spor kenti olması İçin İl Müdürlüğü olarak her gün çalışıyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Basketbolculardan İl müdürü Genç’e ziyaret
1 Lig'e yükselme Finallerine kalan Ordu İEF Açı Koleji Spor kulübü sporcuları ve teknik heyeti İl Müdürü  Mustafa Genç'i makamında ziyaret eti.
İEF Açı Koleji Spor Kulübünü başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürümüz Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile spora ve sporculara destek olmaya devam edeceğiz dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.