SALDIRIYI KINADILAR

Gündem 14.02.2022 - 01:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3428+ kez okundu.
 

SALDIRIYI KINADILAR

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü ONUR ANITINI Ziyaret Etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü ONUR ANITINI Ziyaret Etti. İki Oda Başkanı Onur Anıtına Yapılan Saldırıyı Kınadılar.   Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü yaptıkları açıklamada; “Ülkeyi kuran. Anadolu’da emperyalist hayalleri yıkan. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün anıtına yapılan saldırı hepimizi üzdü. Ülkemizin kurucu iradesine ve herkes tarafından kabul edilmiş değerlerine yapılan bu saldırı, bütün topluma yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanları birkaç müptezel olarak değerlendirmek son derece yanlıştır. Yapılan saldırı bütün yönleri ile araştırılarak bu alçak saldırı ile ilişkisi olanlar tespit edilmeli ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.  Samsun ve Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanları Olarak; Ulu Önderin Anıtı önünde Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Ruhları şad olsun.” Dediler.      
Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü ONUR ANITINI Ziyaret Etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü ONUR ANITINI Ziyaret Etti. İki Oda Başkanı Onur Anıtına Yapılan Saldırıyı Kınadılar.  

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş ve Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütçü yaptıkları açıklamada; “Ülkeyi kuran. Anadolu’da emperyalist hayalleri yıkan. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün anıtına yapılan saldırı hepimizi üzdü. Ülkemizin kurucu iradesine ve herkes tarafından kabul edilmiş değerlerine yapılan bu saldırı, bütün topluma yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanları birkaç müptezel olarak değerlendirmek son derece yanlıştır. Yapılan saldırı bütün yönleri ile araştırılarak bu alçak saldırı ile ilişkisi olanlar tespit edilmeli ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.  Samsun ve Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanları Olarak; Ulu Önderin Anıtı önünde Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Ruhları şad olsun.” Dediler.  

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.