SAĞLIKTAKİ EVİNİZ

Sağlık 21.06.2018 - 10:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3354+ kez okundu.
 

SAĞLIKTAKİ EVİNİZ

'Sağlıktaki Eviniz' sloganıyla hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Ordu Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınlarının kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor.

'Sağlıktaki Eviniz' sloganıyla hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Ordu Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınlarının kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor. Vatandaşlarımıza daha konforlu hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ordu Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yanmaz burada yaptığı açıklamada; “Sağlık personelimiz ile beraber büyük bir fedakarlıkla, vatandaşlarımıza yakışır kaliteli ve güvenli sağlık hizmetini ulaştırmaya devam ediyoruz. Ordu Devlet Hastanemiz, Ordu’da en çok tercih edilen hastane konumunda olması nedeniyle başvuru oranlarımız yüksek. Hastanemizde bu yüksek başvuru oranlarında da kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti sunmak, hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetleri arttırmak, rahat ve konforlu bir şekilde kendilerini evlerindeymiş gibi htirmek amacıyla, yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Fizik Tedavi Ünitemizde fiziksel alan düzenlemeleri yaparak, yeni gelecek olan hastalarımızın randevularını erken tarihe alabilmeleri için çalışmalarımızı başlattık. Mevcut ana binamızda bulunan Heyet Binamızda verilen heyet raporlarının verilme süresi altı ayı bulurken, artık hastalarımız raporlarını bir ay gibi bir sürede alabilecek. Bununla birlikte, mevcut ana binamızda Akılcı İlaç Polikliniği uygulamasını yakın bir zamanda hizmete sunacağız ve Akılcı İlaç Polikliniği ile vatandaşlarımızın her türlü ilaç kullanımı hakkında bilinçlenmesini sağlayacağız. Hastanemizi teknolojik yönden de geliştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Endoskopi Ünitemizde hizmet kalitesini arttırarak ve cihaz envanterimizi daha da güçlendirerek, randevu ve işlem süresini kısaltmak amacıyla, bir adet video gastroskopi, bir adet video kolonoskopi ve bir adet endoskopi yıkama cihazı temin ettik. Alınan bu cihazlar mide-bağırsak sistem hastalıklarında, özellikle reflü, ülser ve kanser tanı ve tedavisinde önemli rol oynuyor. Bu cihazlarında sağladığı kolaylıkla doktorlarımız, hastalarımızın tanısını daha kısa sürede koyup, tedavilerine daha erken sürede başlayacak” dedi.
'Sağlıktaki Eviniz' sloganıyla hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Ordu Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınlarının kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor.

'Sağlıktaki Eviniz' sloganıyla hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Ordu Devlet Hastanesi’nde, hasta ve hasta yakınlarının kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediliyor.
Vatandaşlarımıza daha konforlu hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ordu Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Yanmaz burada yaptığı açıklamada; “Sağlık personelimiz ile beraber büyük bir fedakarlıkla, vatandaşlarımıza yakışır kaliteli ve güvenli sağlık hizmetini ulaştırmaya devam ediyoruz. Ordu Devlet Hastanemiz, Ordu’da en çok tercih edilen hastane konumunda olması nedeniyle başvuru oranlarımız yüksek. Hastanemizde bu yüksek başvuru oranlarında da kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti sunmak, hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetleri arttırmak, rahat ve konforlu bir şekilde kendilerini evlerindeymiş gibi htirmek amacıyla, yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Fizik Tedavi Ünitemizde fiziksel alan düzenlemeleri yaparak, yeni gelecek olan hastalarımızın randevularını erken tarihe alabilmeleri için çalışmalarımızı başlattık. Mevcut ana binamızda bulunan Heyet Binamızda verilen heyet raporlarının verilme süresi altı ayı bulurken, artık hastalarımız raporlarını bir ay gibi bir sürede alabilecek. Bununla birlikte, mevcut ana binamızda Akılcı İlaç Polikliniği uygulamasını yakın bir zamanda hizmete sunacağız ve Akılcı İlaç Polikliniği ile vatandaşlarımızın her türlü ilaç kullanımı hakkında bilinçlenmesini sağlayacağız.
Hastanemizi teknolojik yönden de geliştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Endoskopi Ünitemizde hizmet kalitesini arttırarak ve cihaz envanterimizi daha da güçlendirerek, randevu ve işlem süresini kısaltmak amacıyla, bir adet video gastroskopi, bir adet video kolonoskopi ve bir adet endoskopi yıkama cihazı temin ettik. Alınan bu cihazlar mide-bağırsak sistem hastalıklarında, özellikle reflü, ülser ve kanser tanı ve tedavisinde önemli rol oynuyor. Bu cihazlarında sağladığı kolaylıkla doktorlarımız, hastalarımızın tanısını daha kısa sürede koyup, tedavilerine daha erken sürede başlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.