SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLEN YERLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Gündem 06.04.2020 - 14:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2724+ kez okundu.
 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAHSİS EDİLEN YERLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi hastalar ile yakın temas halinde olan doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar ve diğer tüm sağlık personellerinin kendilerine tahsil edilmiş olan kurumlara ait misafirhane ve yükseköğrenim yurtlarını dezenfekte ediyor. “FEDAKÂRCA GÖREV YAPAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ” Zorlu süreç tamamlanıncaya kadar sağlık çalışanlarının sağlığının korumasının öncelikli hedefleri olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ülkemizi etkisi altına alan virüs ile mücadelemiz ilimiz genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Mücadelemizde ne rehavete ne de paniğe yer yok. Tüm vatandaşlarımızın, yetkili kurumlarca yapılan ikazlara uymasını ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz. 7/24 çalışan doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar ve diğer tüm sağlık personelleri ne yazık ki hepimizden çok daha risk altında. Hastalar ile yakın temasta olan sağlık çalışanlarımızın çoğu hastalık bulaştırabilme ihtimali nedeniyle evlerine gitmiyor. Bu nedenle ilimizde görevli sağlık çalışanlarının pek çoğu Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde kendileri için tahsis edilmiş olan kurumlara ait misafirhane ve yükseköğrenim yurtlarında misafir ediliyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak her gün bu alanları düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içinde, fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu zorlu süreç tamamlanıncaya kadar onların da sağlığını korumak öncelikli hedefimizdir” dedi. “SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN KALDIKLARI ALANLARI DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİYORUZ” Tüm sağlık çalışanlarının kaldıkları alanları düzenli olarak dezenfekte edildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyayı etkisi altına alarak ülkemize ulaşan Corona Virüsü en çok sağlık çalışanlarını etkiliyor. Onlar hepimizin sağlığı için büyük bir özveriyle evlerinden, ailelerinden ayrı kalarak gece-gündüz demeden hizmet veriyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını kendi sağlıklarının önünde tutan tüm sağlık çalışanlarımızın kaldıkları alanların düzenli olarak dezenfekte ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi hastalar ile yakın temas halinde olan doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar ve diğer tüm sağlık personellerinin kendilerine tahsil edilmiş olan kurumlara ait misafirhane ve yükseköğrenim yurtlarını dezenfekte ediyor.

“FEDAKÂRCA GÖREV YAPAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ”

Zorlu süreç tamamlanıncaya kadar sağlık çalışanlarının sağlığının korumasının öncelikli hedefleri olduğunu belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ülkemizi etkisi altına alan virüs ile mücadelemiz ilimiz genelinde yoğun bir şekilde devam ediyor. Mücadelemizde ne rehavete ne de paniğe yer yok. Tüm vatandaşlarımızın, yetkili kurumlarca yapılan ikazlara uymasını ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz. 7/24 çalışan doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar ve diğer tüm sağlık personelleri ne yazık ki hepimizden çok daha risk altında. Hastalar ile yakın temasta olan sağlık çalışanlarımızın çoğu hastalık bulaştırabilme ihtimali nedeniyle evlerine gitmiyor. Bu nedenle ilimizde görevli sağlık çalışanlarının pek çoğu Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde kendileri için tahsis edilmiş olan kurumlara ait misafirhane ve yükseköğrenim yurtlarında misafir ediliyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak her gün bu alanları düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Yoğun bir çalışma temposu içinde, fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bu zorlu süreç tamamlanıncaya kadar onların da sağlığını korumak öncelikli hedefimizdir” dedi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN KALDIKLARI ALANLARI DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİYORUZ”

Tüm sağlık çalışanlarının kaldıkları alanları düzenli olarak dezenfekte edildiğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sefa Okutucu, “Görevleri başında olan tüm kamu personelleri ile vatandaşların aktif olarak kullanmak zorunda olduğu toplu taşıma ve hizmet araçları, kamu hizmeti yapan iş yerleri, kamuya açık binalar gibi pek çok alanda dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyayı etkisi altına alarak ülkemize ulaşan Corona Virüsü en çok sağlık çalışanlarını etkiliyor. Onlar hepimizin sağlığı için

büyük bir özveriyle evlerinden, ailelerinden ayrı kalarak gece-gündüz demeden hizmet veriyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığını kendi sağlıklarının önünde tutan tüm sağlık çalışanlarımızın kaldıkları alanların düzenli olarak dezenfekte ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.