SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Sağlık 21.08.2019 - 12:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3350+ kez okundu.
 

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Giresun’da yaşayan Seniha Akkaya’nın göbek fıtığı 40 santimetreye ulaştı.

Giresun’da yaşayan Seniha Akkaya’nın göbek fıtığı 40 santimetreye ulaştı. Açık ameliyat olmaktan korkan Akkaya, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat’ın gerçekleştirdiği 2 saatlik kapalı operasyon sonrası sağlığına kavuştu. Giresun’da yaşayan 58 yaşındaki Seniha Akkaya, uzun süredir göbeğinde oluşan 40 santimetrelik fıtıkla yaşamını sürdürmeye çalışıyordu. Gitmediği doktor, çalmadığı kapı kalmadı. Nereye gittiyse kitlenin fazla büyük olmasından dolayı açık ameliyat olması gerektiği söylendi. Akkaya, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat’a başvurdu. Dr. Polat’ın yaptığı değerlendirme sonucu ameliyatı kapalı yöntemle yapabileceği şeklinde olunca hemen tedavi altına alındı. Seniha Akkaya 2 saatlik kapalı operasyonla karın bölgesindeki 40 santimetrelik fıtıktan tamamen kurtuldu ve sağlığına kavuştu. 2 SAATLİK BAŞARILI OPERASYON Gerçekleştirdiği operasyon hakkında bilgi veren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat şunları söyledi; “Hasta bize başvurduğuna göbeğindeki fıtık tam olarak 40 santimetreydi. Hasta yürümekte zorluk çekiyor, ihtiyaçlarını göremiyor ve yaşam kalitesi bir hayli kötüydü. Gittikleri sağlık kuruluşlarında fıtığın çapının ve kütlesinin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olması gerektiğini söylenmiş. Hastamız açık ameliyattan korktuğu için kapalı yöntemle ameliyat olmak istemiş ve bize ulaşmış. Yaptığımız değerlendirmelerin sonucunda hastamızı ameliyata hazırladık ve 2 saat gibi kısa bir sürede kapalı yöntemle operasyonu başarı ile gerçekleştirdik. “ “SOKAĞA ÇIKAMIYORDUM” Ameliyatı başarı ile gerçekleşen Seniha Akkaya fıtığın her gün yaşam kalitesini daha da düşürdüğünü ve ihtiyaçlarını gideremez hale geldiğini ifade ederek, “Günden güne rahatsız oluyordum. Komşuya gidemiyor, ev işlerini göremiyor ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyordum. Son derece rahatsız hissediyor, toplum içine çıkamıyordum. Çözümü Medical Park Ordu Hastanesi’nde buldum. Sağlığıma kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyor ve doktorum Nihat Polat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Giresun’da yaşayan Seniha Akkaya’nın göbek fıtığı 40 santimetreye ulaştı.

Giresun’da yaşayan Seniha Akkaya’nın göbek fıtığı 40 santimetreye ulaştı. Açık ameliyat olmaktan korkan Akkaya, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat’ın gerçekleştirdiği 2 saatlik kapalı operasyon sonrası sağlığına kavuştu.
Giresun’da yaşayan 58 yaşındaki Seniha Akkaya, uzun süredir göbeğinde oluşan 40 santimetrelik fıtıkla yaşamını sürdürmeye çalışıyordu. Gitmediği doktor, çalmadığı kapı kalmadı. Nereye gittiyse kitlenin fazla büyük olmasından dolayı açık ameliyat olması gerektiği söylendi. Akkaya, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat’a başvurdu. Dr. Polat’ın yaptığı değerlendirme sonucu ameliyatı kapalı yöntemle yapabileceği şeklinde olunca hemen tedavi altına alındı. Seniha Akkaya 2 saatlik kapalı operasyonla karın bölgesindeki 40 santimetrelik fıtıktan tamamen kurtuldu ve sağlığına kavuştu.
2 SAATLİK BAŞARILI OPERASYON
Gerçekleştirdiği operasyon hakkında bilgi veren Medical Park Ordu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Nihat Polat şunları söyledi; “Hasta bize başvurduğuna göbeğindeki fıtık tam olarak 40 santimetreydi. Hasta yürümekte zorluk çekiyor, ihtiyaçlarını göremiyor ve yaşam kalitesi bir hayli kötüydü. Gittikleri sağlık kuruluşlarında fıtığın çapının ve kütlesinin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olması gerektiğini söylenmiş. Hastamız açık ameliyattan korktuğu için kapalı yöntemle ameliyat olmak istemiş ve bize ulaşmış. Yaptığımız değerlendirmelerin sonucunda hastamızı ameliyata hazırladık ve 2 saat gibi kısa bir sürede kapalı yöntemle operasyonu başarı ile gerçekleştirdik. “
“SOKAĞA ÇIKAMIYORDUM”
Ameliyatı başarı ile gerçekleşen Seniha Akkaya fıtığın her gün yaşam kalitesini daha da düşürdüğünü ve ihtiyaçlarını gideremez hale geldiğini ifade ederek, “Günden güne rahatsız oluyordum. Komşuya gidemiyor, ev işlerini göremiyor ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayamıyordum. Son derece rahatsız hissediyor, toplum içine çıkamıyordum. Çözümü Medical Park Ordu Hastanesi’nde buldum. Sağlığıma kavuşmuş olmanın sevincini yaşıyor ve doktorum Nihat Polat’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.