ORDUSPOR'A VEFA ZAMANI YEMEGİ

Spor 26.10.2015 - 00:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2349+ kez okundu.
 

ORDUSPOR'A VEFA ZAMANI YEMEGİ

İstanbul’da “Orduspor’a vefa zamanı” sloganıyla destek yemeği düzenlendi.

Wow Otel’de düzenlenen yemeğe Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Ordu Büyükşehir belediye başkanı Enver Yılmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,İlçe Belediye Başkanları İstanbul’daki Ordulu Derneklerin Başkan ve Yöneticileriyle yaklaşık 700 davetli katıldı. Yemek davetiyeleri 100 TL’den satıldı. Yemekte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 1 milyonlira yardım taahhüdünde bulundu. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Ordulu birçok işadamı da Orduspor’a destek sözü verdi.
İstanbul’da “Orduspor’a vefa zamanı” sloganıyla destek yemeği düzenlendi.

Wow Otel’de düzenlenen yemeğe Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Ordu Büyükşehir belediye başkanı Enver Yılmaz, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,İlçe Belediye Başkanları İstanbul’daki Ordulu Derneklerin Başkan ve Yöneticileriyle yaklaşık 700 davetli katıldı.

Yemek davetiyeleri 100 TL’den satıldı. Yemekte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 1 milyonlira yardım taahhüdünde bulundu. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Ordulu birçok işadamı da Orduspor’a destek sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.