ORDU SMMM ODASINDAN YENi ANLAŞMA

Gündem 04.11.2020 - 15:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3303+ kez okundu.
 

ORDU SMMM ODASINDAN YENi ANLAŞMA

Medicana Samsun Hastanesi İle İmzalanan Protokol Gereği; ”Sosyal Güvenlik Kapsamında Hastanede Yapılacak Sağlık Alanındaki Hizmetlerde; Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri, Stajyerleri İle Birinci Derece Yakınları İçin %20 Oranında, İndirim Sağlanacağı Belirtildi."

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İle Medicana Samsun Hastanesi Arasında Sağlık Alanında İndirim Anlaşması İmzaladı.  İmza Protokolü Ordu Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş Ve Medicana Samsun  Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu Tarafından İmzalandı. İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimiz, stajyerlerimiz ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Samsun ilimizin sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Medicana Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de hastane yönetimine ve sağlık alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı değerli hemşerimiz Sayın Genel Müdürümüz Güner Armutlu ’ya  teşekkür ediyorum.“ dedi.  Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu ise; “ Hastanemiz olarak Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile bugün imzalamış olduğumuz indirim protokolü ile bugüne kadar imzaladığımız sağlık anlaşmalarına bir yenisini daha ekledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.   
Medicana Samsun Hastanesi İle İmzalanan Protokol Gereği; ”Sosyal Güvenlik Kapsamında Hastanede Yapılacak Sağlık Alanındaki Hizmetlerde; Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Üyeleri, Stajyerleri İle Birinci Derece Yakınları İçin %20 Oranında, İndirim Sağlanacağı Belirtildi."

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İle Medicana Samsun Hastanesi Arasında Sağlık Alanında İndirim Anlaşması İmzaladı. 
İmza Protokolü Ordu Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş Ve Medicana Samsun  Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu Tarafından İmzalandı.
İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; “Oda üyelerimiz, stajyerlerimiz ve birinci derece yakınlarının ihtiyaç duyduklarında Samsun ilimizin sağlık alanında önde gelen kuruluşlarından Medicana Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmesi için böyle bir protokol imzalıyoruz. Meslektaşlarımıza bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkan sağladıkları için de hastane yönetimine ve sağlık alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı değerli hemşerimiz Sayın Genel Müdürümüz Güner Armutlu ’ya  teşekkür ediyorum.“ dedi. 
Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu ise; “ Hastanemiz olarak Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile bugün imzalamış olduğumuz indirim protokolü ile bugüne kadar imzaladığımız sağlık anlaşmalarına bir yenisini daha ekledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.