ORDU'DA YOĞUN YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Gündem 08.08.2018 - 17:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3931+ kez okundu.
 

ORDU'DA YOĞUN YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Ordu'da şiddetli yağışların meydana getirdiği taşkın sonucu farklı ilçelerde 8 köprü yıkıldı.

Karadeniz Sahil Yolu yolunda ulaşım çift taraflı durduruldu. Yol saat 16.15 gibi tekrar ulaşıma açıldı. Mahsur kalan 165 kişi kurtarıldı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaşanan afet sonrası incelemelerde bulunmak için bölgeye hareket ettiği bilgisi verildi. Meteoroloji'den Doğu Karadeniz için gece 12.00'den yarın saat 15'e kadar uyarı geldi.  Uyarı şöyle: "Rüzgarın yarın (09.01.2017 Perşembe) Doğu Karadeniz, doğusunda öğle saatlerine kadar batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (60-75 km/sal kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, olusabilerek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin. vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."
Ordu'da şiddetli yağışların meydana getirdiği taşkın sonucu farklı ilçelerde 8 köprü yıkıldı.

Karadeniz Sahil Yolu yolunda ulaşım çift taraflı durduruldu. Yol saat 16.15 gibi tekrar ulaşıma açıldı. Mahsur kalan 165 kişi kurtarıldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaşanan afet sonrası incelemelerde bulunmak için bölgeye hareket ettiği bilgisi verildi.

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz için gece 12.00'den yarın saat 15'e kadar uyarı geldi.  Uyarı şöyle: "Rüzgarın yarın (09.01.2017 Perşembe) Doğu Karadeniz, doğusunda öğle saatlerine kadar batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (60-75 km/sal kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden, olusabilerek olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin. vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.