ORDU'DA CORONA'DAN İLK CAN KAYBI

Gündem 04.04.2020 - 12:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4333+ kez okundu.
 

ORDU'DA CORONA'DAN İLK CAN KAYBI

Ordu’da korona virüs sebebiyle ilk can kaybı yaşandı. Gürgentepe nüfusuna kayıtlı Lütfi Köken, tedavi gördüğü Fatsa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Gürgentepe nüfusuna kayıtlı olan ancak Altınordu’da ikamet eden koah hastası Lütfi Köken fenalaşınca hastaneye gitti ancak yer olmadığı için Fatsa’ya sevk edildi. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Köken, burada hayatını kaybetti. Köken, Gürgentepe’nin Okçabel Mahallesinde özel önlemler alınarak toprağa verildi. Köken’in Almanya’dan işçi emeklisi olduğu, yıllar önce kesin dönüş yaptığı öğrenildi.   YOĞUN BAKIMLARDA YER YOK   Diğer yandan korona virüsü sebebiyle Altınordu ve Fatsa’daki hem özel hem kamu hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinin dolu olduğu hastaların Ünye’ye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.   ORDU ARAÇ GİRİŞ ÇIKIŞINA KAPATILDI   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın toplantısı düzenleyerek korona virüsünün yayılmaması için alınan son önlemleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gece (3 Nisan) itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak. Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz." açıklamasında bulundu.
Ordu’da korona virüs sebebiyle ilk can kaybı yaşandı. Gürgentepe nüfusuna kayıtlı Lütfi Köken, tedavi gördüğü Fatsa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Gürgentepe nüfusuna kayıtlı olan ancak Altınordu’da ikamet eden koah hastası Lütfi Köken fenalaşınca hastaneye gitti ancak yer olmadığı için Fatsa’ya sevk edildi. Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Köken, burada hayatını kaybetti. Köken, Gürgentepe’nin Okçabel Mahallesinde özel önlemler alınarak toprağa verildi. Köken’in Almanya’dan işçi emeklisi olduğu, yıllar önce kesin dönüş yaptığı öğrenildi.

 

YOĞUN BAKIMLARDA YER YOK
 
Diğer yandan korona virüsü sebebiyle Altınordu ve Fatsa’daki hem özel hem kamu hastanelerinin yoğun bakım ünitelerinin dolu olduğu hastaların Ünye’ye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.
 
ORDU ARAÇ GİRİŞ ÇIKIŞINA KAPATILDI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın toplantısı düzenleyerek korona virüsünün yayılmaması için alınan son önlemleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu gece (3 Nisan) itibarıyla 30 büyükşehrimiz ile Zonguldak ilimizi belirli istisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Yarından itibaren pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olacak. Ülkemizin tamamında 20 yaş altı, 1 Ocak 2000 ve üzeri doğumlular için de sokağa çıkma yasağı getiriyoruz." açıklamasında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.