ÖFKE KONTROLÜ, ETKİLİ İLETİŞİM, VERİMLİLİK VE MOTİVASYON”

Gündem 30.01.2019 - 12:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3605+ kez okundu.
 

ÖFKE KONTROLÜ, ETKİLİ İLETİŞİM, VERİMLİLİK VE MOTİVASYON”

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konulularında eğitim semineri gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konulularında eğitim semineri gerçekleştirildi. Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra personellere yönelik eğitim seminerlerine de devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan etkinlik ile personellere, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” gibi konularda eğitim verildi. 3 AYRI EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ Zabıta personellerine “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü”, Özel Kalem Müdürlüğü, Evlendirme Memurluğu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerine “Motivasyon ve Verimlilik” ve son olarak tüm personellere “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” eğitimi düzenlendi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm belediye personellerine yönelik gerçekleştirilen “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” eğitimine Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, birim müdürleri ve personeller katıldı. BAŞKAN TEZCAN: “EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK” Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, eğitimin önemine vurgu yaptı. İletişimde en önemli etkenin insan ilişkileri olduğuna dikkat çeken Başkan Tezcan, bu kapsamda vücut dilinin büyük önem arz ettiğini belirtti. Yapılan eğitim programları ile birçok alanda deneyim kazanıldığını ve bu tür eğitimlerin devam edeceğini aktaran Başkan Tezcan, “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konusunda verilen eğitimlerin insan ilişkileri açısından önemli olduğunu sözlerine ekledi. PROF. DR YAMAN, ETKİLİ İLETİŞİM, İNSAN İLİŞKİLERİ VE MOTİVASYON KONULARINI ANLATTI Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın konuşmasının ardından eğitime geçildi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, eğitim kapsamında iletişim tarihi, iletişim araçları, iletişimin etkileri ve iletişimin kazanımlarını gibi birçok konuda personellere eğitim verdi. Sunum boyunca bilimsel verilerle ve örneklerle etkili iletişim, insan ilişkileri ve motivasyon konularında bilgi aktaran Yaman, verdiği eğitimleri ara ara da uygulamalı olarak gösterdi. Sunumun ardından Prof. Dr. Ertuğrul Yaman’a çiçek takdim edilmesi ile eğitim programı sona erdi. 
Altınordu Belediyesi personellerine yönelik “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konulularında eğitim semineri gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi personellerine yönelik “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konulularında eğitim semineri gerçekleştirildi.

Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında yürüttüğü faaliyetlerin yanı sıra personellere yönelik eğitim seminerlerine de devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan etkinlik ile personellere, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü, Motivasyon ve Verimlilik ile Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” gibi konularda eğitim verildi.

3 AYRI EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Zabıta personellerine “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü”, Özel Kalem Müdürlüğü, Evlendirme Memurluğu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerine “Motivasyon ve Verimlilik” ve son olarak tüm personellere “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” eğitimi düzenlendi. Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde tüm belediye personellerine yönelik gerçekleştirilen “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” eğitimine Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, birim müdürleri ve personeller katıldı.

BAŞKAN TEZCAN: “EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, eğitimin önemine vurgu yaptı. İletişimde en önemli etkenin insan ilişkileri olduğuna dikkat çeken Başkan Tezcan, bu kapsamda vücut dilinin büyük önem arz ettiğini belirtti. Yapılan eğitim programları ile birçok alanda deneyim kazanıldığını ve bu tür eğitimlerin devam edeceğini aktaran Başkan Tezcan, “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri” konusunda verilen eğitimlerin insan ilişkileri açısından önemli olduğunu sözlerine ekledi.

PROF. DR YAMAN, ETKİLİ İLETİŞİM, İNSAN İLİŞKİLERİ VE MOTİVASYON KONULARINI ANLATTI

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ın konuşmasının ardından eğitime geçildi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, eğitim kapsamında iletişim tarihi, iletişim araçları, iletişimin etkileri ve iletişimin kazanımlarını gibi birçok konuda personellere eğitim verdi. Sunum boyunca bilimsel verilerle ve örneklerle etkili iletişim, insan ilişkileri ve motivasyon konularında bilgi aktaran Yaman, verdiği eğitimleri ara ara da uygulamalı olarak gösterdi.

Sunumun ardından Prof. Dr. Ertuğrul Yaman’a çiçek takdim edilmesi ile eğitim programı sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.