MUSTAFA POYRAZ'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Siyaset 12.02.2019 - 09:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4054+ kez okundu.
 

MUSTAFA POYRAZ'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

AK Parti Ulubey İlçe Başkanlığı’ndan tüm teşkilatla birlikte istifa eden Mustafa Poyraz’dan açıklama geldi. Poyraz, “Bu karar hiçbir dayatma ya da diretme olmadan kendi irademizle vermiş olduğumuz bir karardır.” dedi.

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları’yla birlikte istifa etti. Yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kala gelen bu istifanın nedenleriyle ilgili Poyraz’dan açıklama geldi.   Önceliğinin hiçbir karşılık beklemeden hizmet olduğunu söyleyen Poyraz, “Arkadaşlarımızla birlikte AK Parti Teşkilatımızın her kademesinde görev yaptık. Önceliğimiz, Şehrimize, ülkemize, milletimize hiçbir karşılık beklemeden hizmet etmek olmuştur. Hiçbir makam ve mevki derdinde olmadık, davamızın hizmetkârı olduk.”   İstifa etmesi yönünde dayatma yada diretme olmadığını söyleyen Poyraz, “31 Mart seçimlerine giderken kuruluşundan beri yol yürümekten onur duyduğum, farklı kademelerde hizmet ettiğim davam ve sevdam olan AK Partimizden değil, sürece katkı sağlamak için Ulubey İlçe Başkanlığı görevimden, teşkilatımla beraber istifa etmiş bulunmaktayım. İstifa dilekçemizi İl Başkanlığına sunduğumuz şu dakikalarda bilinmesini isterim ki, bu karar hiçbir dayatma ya da diretme olmadan kendi irademizle vermiş olduğumuz bir karardır.”
AK Parti Ulubey İlçe Başkanlığı’ndan tüm teşkilatla birlikte istifa eden Mustafa Poyraz’dan açıklama geldi. Poyraz, “Bu karar hiçbir dayatma ya da diretme olmadan kendi irademizle vermiş olduğumuz bir karardır.” dedi.

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları’yla birlikte istifa etti. Yerel seçimlere 2 aydan az bir süre kala gelen bu istifanın nedenleriyle ilgili Poyraz’dan açıklama geldi.

 

Önceliğinin hiçbir karşılık beklemeden hizmet olduğunu söyleyen Poyraz, “Arkadaşlarımızla birlikte AK Parti Teşkilatımızın her kademesinde görev yaptık. Önceliğimiz, Şehrimize, ülkemize, milletimize hiçbir karşılık beklemeden hizmet etmek olmuştur. Hiçbir makam ve mevki derdinde olmadık, davamızın hizmetkârı olduk.”

 

İstifa etmesi yönünde dayatma yada diretme olmadığını söyleyen Poyraz, “31 Mart seçimlerine giderken kuruluşundan beri yol yürümekten onur duyduğum, farklı kademelerde hizmet ettiğim davam ve sevdam olan AK Partimizden değil, sürece katkı sağlamak için Ulubey İlçe Başkanlığı görevimden, teşkilatımla beraber istifa etmiş bulunmaktayım. İstifa dilekçemizi İl Başkanlığına sunduğumuz şu dakikalarda bilinmesini isterim ki, bu karar hiçbir dayatma ya da diretme olmadan kendi irademizle vermiş olduğumuz bir karardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.