“MİLLETİN YARISINDAN FAZLASINA GÖZDAĞI VEREMEZSİNİZ!”

Gündem 25.01.2022 - 00:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3132+ kez okundu.
 

“MİLLETİN YARISINDAN FAZLASINA GÖZDAĞI VEREMEZSİNİZ!”

CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına ilişkin konuştu.

CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına ilişkin konuştu. Gazeteci Sedef Kabaş sosyal medya hesabı Twitter üzerinden attığı “Öküz saraya çıkınca kral olmaz. Ama saray ahır olur.” Çerkes atasözü” paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı. ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Kabaş, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin de yaptığı açıklamayla Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Başkan Şahin şöyle dedi: “TEK ADAM REJİMİNİN ÖZETİ” “Bugün hırsızlar, katiller, gaspçılar, tacizciler, okulda öğrencisini tekme tokat dövenler, şehit cenazesinde linç girişimi uygulayanlar serbest ama tweet atanlar ya gözaltında ya da tutuklu. İşte bu tek adam rejiminin özetidir. Türkiye’de demokrasinin ayaklar altına alınmaya çalışılmasıdır, yargıya düğme takmaktır, hukuk tanımamazlıktır.” “SİYASETÇİ ELEŞTİRİLERE KATLANMALIDIR” “Nasıl ki iktidarın başı ve onun borazanları ülkeyi mahvettikleri için protestolarla karşı karşıya kaldığında izinsiz gösteri ve yürüyüş hakkının baki olduğunu sürekli olarak anlatıyorsak, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi`ne göre; siyasetçilere yönelik eleştirinin sınırı özel kişiler için olandan daha geniştir ve siyasetle uğraşan kişilerin kendilerine yönelik sert, ağır ve hatta incitici eleştirilere de katlanması gerekir.” “SEÇİMDEN SONRA İNSAN İÇİNE ÇIKACAK YÜZÜNÜZ KALMAYACAK” “Sedef Kabaş’a önce gözaltı sonra tutuklama kararı verdirtmek ile AKP’nin başındaki şahsiyet güya muhalefete göz dağı veriyor. Ama Sedef Kabaş’ı tutuklamakla bu milletin yarısından fazlasına göz dağı veremezsin Erdoğan. Sen kendini padişah sanabilirsin ama senin padişah olmadığını, milletin vergileriyle maaşı ödenen bir memur olduğunu öğrenmene çok az kaldı. Senden de talimat verdiğin Adalet Bakanından da o bakanın tweetiyle yön verdiği hakimlerden de tüm bu kanunsuzlukların hesabı sorulacak. Seçimde bu milletten öyle bir sille yiyeceksiniz ki insan içine çıkacak yüzünüz kalmayacak.”        
CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına ilişkin konuştu.
CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına ilişkin konuştu.
Gazeteci Sedef Kabaş sosyal medya hesabı Twitter üzerinden attığı “Öküz saraya çıkınca kral olmaz. Ama saray ahır olur.” Çerkes atasözü” paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı. ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Kabaş, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.
CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin de yaptığı açıklamayla Gazeteci Sedef Kabaş’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Başkan Şahin şöyle dedi:

“TEK ADAM REJİMİNİN ÖZETİ”
“Bugün hırsızlar, katiller, gaspçılar, tacizciler, okulda öğrencisini tekme tokat dövenler, şehit cenazesinde linç girişimi uygulayanlar serbest ama tweet atanlar ya gözaltında ya da tutuklu. İşte bu tek adam rejiminin özetidir. Türkiye’de demokrasinin ayaklar altına alınmaya çalışılmasıdır, yargıya düğme takmaktır, hukuk tanımamazlıktır.”

“SİYASETÇİ ELEŞTİRİLERE KATLANMALIDIR”
“Nasıl ki iktidarın başı ve onun borazanları ülkeyi mahvettikleri için protestolarla karşı karşıya kaldığında izinsiz gösteri ve yürüyüş hakkının baki olduğunu sürekli olarak anlatıyorsak, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi`ne göre; siyasetçilere yönelik eleştirinin sınırı özel kişiler için olandan daha geniştir ve siyasetle uğraşan kişilerin kendilerine yönelik sert, ağır ve hatta incitici eleştirilere de katlanması gerekir.”

“SEÇİMDEN SONRA İNSAN İÇİNE ÇIKACAK YÜZÜNÜZ KALMAYACAK”
“Sedef Kabaş’a önce gözaltı sonra tutuklama kararı verdirtmek ile AKP’nin başındaki şahsiyet güya muhalefete göz dağı veriyor. Ama Sedef Kabaş’ı tutuklamakla bu milletin yarısından fazlasına göz dağı veremezsin Erdoğan. Sen kendini padişah sanabilirsin ama senin padişah olmadığını, milletin vergileriyle maaşı ödenen bir memur olduğunu öğrenmene çok az kaldı. Senden de talimat verdiğin Adalet Bakanından da o bakanın tweetiyle yön verdiği hakimlerden de tüm bu kanunsuzlukların hesabı sorulacak. Seçimde bu milletten öyle bir sille yiyeceksiniz ki insan içine çıkacak yüzünüz kalmayacak.”
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.