MHP’DEN MİTİNGE DAVET

Gündem 28.07.2022 - 15:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4036+ kez okundu.
 

MHP’DEN MİTİNGE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ordu’da yapacağı miting için Orduluları miting alanına davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ordu’da yapacağı miting için Orduluları miting alanına davet etti. MHP Ordu İl Başkanlığı olarak haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şanlıtürk, toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Cumhur İttifakı Ortağı olarak Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan miting hazırlıklarına katkımızı konuştuk. Cumhur ittifakımızın paydaşları olarak, Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiler olmak üzere; her iki genel merkezimizin ve Cumhur İttifakı milletvekillerimizin tamamının çalışmalarını yakinen takip ettik. “CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK ÜRETİCİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK” Sayın Cumhurbaşkanımız fındık üreticisinin yüzünü güldürecek güzel bir taban fiyat açıklaması yapacaktır. Cumhur İttifakı olarak Fındık üreticisine her zaman sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız. Fındık üreticisi de cumhur ittifakına sahip çıkacaktır, Buna inancımız tamdır. “BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SAHADA OLACAĞIZ” Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Teşkilatı olarak bütün gücümüzle sahada olacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi Cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet ediyorum. Yeni taban fiyatla birlikte tüm üreticilerimize bol ve bereketli bir fındık sezonu diliyorum. Allah milletimizin birliğini, dirliğini daim etsin.” “CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ” Başkan Şanlıtürk, özellikle fındık üreticisine seslenerek; “Hiç kimse fiyat konusunda endişeye kapılmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu sezonda fındık üreticisine ve fındık işçisine hak ettiği rakamları sezon öncesinde en iyi şekilde verecektir” dedi. “GÖNLÜMÜZ İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE EN YÜKSEK RAKAMDIR” Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bugünlerde fiyat beklentisi içerisinde olanlar var. Biz bu beklentileri çok manidar buluyoruz. Muhalefetin açıkladığı rakamları da samimi bulmuyoruz. Elbette üretici adına gönlümüz iktidarın imkanları ölçüsünde verilecek en yüksek rakamdan yanadır. Ülkemizin ekonomik koşullarla verdiği mücadeleyi göz ardı etmemek gerekir. “ZERRE KADAR ŞÜPHEMİZ YOK” Buna rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı dirayet ve aynı direnci de fındık fiyatlarında göstereceğine en ufak bir zerre kadar şüphemiz ve kaygımız da yoktur. Bugünlerde kim ne derse desin, kaç Lira beklerse beklesin. Bu beklentiler az diyerek alivrecinin ve tekelcinin ekmeğine yağ sürenlere de fırsat vermeyeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi fındık üreticisi de Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyor. Bunu sahada yaptığımız çalışmalarda da gördük. Üretici bahçeye girmeden hakkını tastamam alarak girecektir” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ordu’da yapacağı miting için Orduluları miting alanına davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Ordu’da yapacağı miting için Orduluları miting alanına davet etti.
MHP Ordu İl Başkanlığı olarak haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şanlıtürk, toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Cumhur İttifakı Ortağı olarak Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan miting hazırlıklarına katkımızı konuştuk.
Cumhur ittifakımızın paydaşları olarak, Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiler olmak üzere; her iki genel merkezimizin ve Cumhur İttifakı milletvekillerimizin tamamının çalışmalarını yakinen takip ettik.
“CUMHURBAŞKANIMIZ FINDIK ÜRETİCİSİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK”
Sayın Cumhurbaşkanımız fındık üreticisinin yüzünü güldürecek güzel bir taban fiyat açıklaması yapacaktır. Cumhur İttifakı olarak Fındık üreticisine her zaman sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız. Fındık üreticisi de cumhur ittifakına sahip çıkacaktır, Buna inancımız tamdır.
“BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SAHADA OLACAĞIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Teşkilatı olarak bütün gücümüzle sahada olacağız. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi Cumartesi günü yapılacak olan mitinge davet ediyorum. Yeni taban fiyatla birlikte tüm üreticilerimize bol ve bereketli bir fındık sezonu diliyorum. Allah milletimizin birliğini, dirliğini daim etsin.”
“CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ”
Başkan Şanlıtürk, özellikle fındık üreticisine seslenerek; “Hiç kimse fiyat konusunda endişeye kapılmasın. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu sezonda fındık üreticisine ve fındık işçisine hak ettiği rakamları sezon öncesinde en iyi şekilde verecektir” dedi.
“GÖNLÜMÜZ İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE EN YÜKSEK RAKAMDIR”
Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Bugünlerde fiyat beklentisi içerisinde olanlar var. Biz bu beklentileri çok manidar buluyoruz. Muhalefetin açıkladığı rakamları da samimi bulmuyoruz. Elbette üretici adına gönlümüz iktidarın imkanları ölçüsünde verilecek en yüksek rakamdan yanadır. Ülkemizin ekonomik koşullarla verdiği mücadeleyi göz ardı etmemek gerekir.
“ZERRE KADAR ŞÜPHEMİZ YOK”
Buna rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız, aynı dirayet ve aynı direnci de fındık fiyatlarında göstereceğine en ufak bir zerre kadar şüphemiz ve kaygımız da yoktur. Bugünlerde kim ne derse desin, kaç Lira beklerse beklesin. Bu beklentiler az diyerek alivrecinin ve tekelcinin ekmeğine yağ sürenlere de fırsat vermeyeceğiz.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi fındık üreticisi de Sayın Cumhurbaşkanımıza güveniyor. Bunu sahada yaptığımız çalışmalarda da gördük. Üretici bahçeye girmeden hakkını tastamam alarak girecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.