METEOROJİ'DEN KRİTİK CUMA UYARISI

Yaşam 21.10.2015 - 17:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2867+ kez okundu.
 

METEOROJİ'DEN KRİTİK CUMA UYARISI

Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinin bugünden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği belirtilerek, yağışların Cuma’dan itibaren Ordu’yu da etkileyeceği belirtildi.

     Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Çarşamba günü ülkemizin batı kesimlerinde başlayacak yağışlı havanın, önümüzdeki hafta başına kadar ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. Hafta boyunca devam edecek yağışların Cuma gününden itibaren Ordu’yu da etkisi altına alacağı duyurulan açıklamada, “Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısının yağmurlu ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Hafta sonunda da ülkemizin büyük bir bölümünde etkili olacak yağışlı sistemin, önümüzdeki hafta başında güney ve doğu kesimlerinde etkisini devam ettireceği tahmin ediliyor.” Öte yandan Ordu Valiliği de meteorolojiden gelen uyarı üzerine ilçe kaymakamlıkları ve kamu kurumlarına bir yazı göndererek, “Şiddetli ve aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel ve su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinin bugünden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği belirtilerek, yağışların Cuma’dan itibaren Ordu’yu da etkileyeceği belirtildi.


     Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Çarşamba günü ülkemizin batı kesimlerinde başlayacak yağışlı havanın, önümüzdeki hafta başına kadar ülkemizin büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Hafta boyunca devam edecek yağışların Cuma gününden itibaren Ordu’yu da etkisi altına alacağı duyurulan açıklamada, “Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısının yağmurlu ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor. Hafta sonunda da ülkemizin büyük bir bölümünde etkili olacak yağışlı sistemin, önümüzdeki hafta başında güney ve doğu kesimlerinde etkisini devam ettireceği tahmin ediliyor.”

Öte yandan Ordu Valiliği de meteorolojiden gelen uyarı üzerine ilçe kaymakamlıkları ve kamu kurumlarına bir yazı göndererek, “Şiddetli ve aşırı yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani sel ve su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.