MESUDİYE’DE ULU ÖNDER’E KOŞULACAK…

Spor 31.10.2018 - 12:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2816+ kez okundu.
 

MESUDİYE’DE ULU ÖNDER’E KOŞULACAK…

10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçesinde yapılacak.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçesinde yapılacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümünde gerçekleştirilecek yarışmalara 20 ilden yaklaşık 300 sporcunun katılımı bekleniyor. Genç erkekler ve genç bayanlar olmak üzere iki kategoride yapılacak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusunda ayrıca bir de halk koşusu gerçekleştirilecek. 20 yaş üstü bay-bayan herkesin katılabileceği halk koşusu 2 bin metreden koşulacak.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümünü güzel bir organizasyonla anacaklarına dikkat çeken Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçemizde yapılacak. Ordu Valiliğimizin himayesinde Büyükşehir Belediyemizin, Mesudiye Kaymakamımızın, Mesudiye Belediye Başkanımızın destekleriyle inşallah güzel bir organizasyon gerçekleştirmiş olacağız. Yarışmaya 20 ilden 300’ye yakın sporcunun katılımını bekliyoruz. Organizasyon içinde halk koşusu da gerçekleştireceğiz bu yüzden özellikle bayan ve erkek 20 yaş üstü herkesi bu önemli günde Mesudiye ilçemize bekliyoruz. Halk koşusunda ve genç bayanlarda 2 bin metre, genç erkeklerde 3 bin metre koşulacak. Bu anlamlı koşuya tüm Orduluları davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Mesudiye 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu 10 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da yapılacak.  
10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçesinde yapılacak.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçesinde yapılacak.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümünde gerçekleştirilecek yarışmalara 20 ilden yaklaşık 300 sporcunun katılımı bekleniyor.
Genç erkekler ve genç bayanlar olmak üzere iki kategoride yapılacak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusunda ayrıca bir de halk koşusu gerçekleştirilecek. 20 yaş üstü bay-bayan herkesin katılabileceği halk koşusu 2 bin metreden koşulacak. 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümünü güzel bir organizasyonla anacaklarına dikkat çeken Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu Mesudiye ilçemizde yapılacak. Ordu Valiliğimizin himayesinde Büyükşehir Belediyemizin, Mesudiye Kaymakamımızın, Mesudiye Belediye Başkanımızın destekleriyle inşallah güzel bir organizasyon gerçekleştirmiş olacağız. Yarışmaya 20 ilden 300’ye yakın sporcunun katılımını bekliyoruz. Organizasyon içinde halk koşusu da gerçekleştireceğiz bu yüzden özellikle bayan ve erkek 20 yaş üstü herkesi bu önemli günde Mesudiye ilçemize bekliyoruz. Halk koşusunda ve genç bayanlarda 2 bin metre, genç erkeklerde 3 bin metre koşulacak. Bu anlamlı koşuya tüm Orduluları davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Mesudiye 10 Kasım Atatürk’ü Anma Yol Koşusu 10 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.