KURTULMUŞ'TAN HDP'NİN HENDEK SİYASETİNE SERT TEPKİ

Siyaset 14.01.2016 - 20:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3083+ kez okundu.
 

KURTULMUŞ'TAN HDP'NİN HENDEK SİYASETİNE SERT TEPKİ

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'nin hendek siyasetine sert tepki göstererek, vatandaşın hendekler kazılsın diye oy vermediğini hatırlattı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HaberTürk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.Kurtulmuş'un açıklaması şöyle:"En gelişmiş istihbarata sahip ülkelerde de saldırı oluyor. Ayrıca çevremizdeki krizlerden ve savaşlardan dolayı bizim durumumuz daha da zor. Sultanahmet saldırganının bağlantıları araştırılıyor. Türkiye'ye yeni kaydolmuş biri.Suriye'ye sessiz kalmamız mümkün değildi. İnsanlar canlarını kurtarmak için bize sığınıyorlardı. Ortaoğu'da gelinen nokta kimsenin tahmin edemediği boyutta.38 senedir PKK saldırılarını düzenliyor ama istediğe varamadı. Türkler ve Kürtler arasında kriz çıkaramadı.HDP'nin talimatı nereden aldığını bilmem, oyu halktan alıyor. Bu insanlar hendekler için oy vermedi."
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'nin hendek siyasetine sert tepki göstererek, vatandaşın hendekler kazılsın diye oy vermediğini hatırlattı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HaberTürk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş'un açıklaması şöyle:

"En gelişmiş istihbarata sahip ülkelerde de saldırı oluyor. Ayrıca çevremizdeki krizlerden ve savaşlardan dolayı bizim durumumuz daha da zor. Sultanahmet saldırganının bağlantıları araştırılıyor. Türkiye'ye yeni kaydolmuş biri.

Suriye'ye sessiz kalmamız mümkün değildi. İnsanlar canlarını kurtarmak için bize sığınıyorlardı. Ortaoğu'da gelinen nokta kimsenin tahmin edemediği boyutta.

38 senedir PKK saldırılarını düzenliyor ama istediğe varamadı. Türkler ve Kürtler arasında kriz çıkaramadı.

HDP'nin talimatı nereden aldığını bilmem, oyu halktan alıyor. Bu insanlar hendekler için oy vermedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.