KULAÇLAR ORDU'DA ATILACAK

Spor 27.04.2018 - 07:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3829+ kez okundu.
 

KULAÇLAR ORDU'DA ATILACAK

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Yarı Finalleri 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde Ordu'da yapılacak. 300 sporcunun katılacağı yarışlar Ordu Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirilecek.

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Yarı Finalleri 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde  Ordu'da yapılacak. 300 sporcunun katılacağı yarışlar Ordu Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirilecek.  Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Anadolu Yıldızlar Ligi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük spor ligidir. Yüzmede ilimizdeki sporcu sayısı her geçen gün artıyor,  Yüzme şampiyonaları ile bu sayı dahada artacaktır. İlimizin tüm spor salonlarında farklı organizasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz. Nerdeyse ilimizde her hafta Ulusal bazda bir organizasyon düzenler olduk. İlimizin spor Turiziminden daha fazla pay alması, Ordu’nun bir spor kenti olması İçin İl Müdürlüğü olarak canla başla çalışıyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim." dedi.  
Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Yarı Finalleri 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde Ordu'da yapılacak. 300 sporcunun katılacağı yarışlar Ordu Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirilecek.

Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Türkiye Yarı Finalleri 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde  Ordu'da yapılacak. 300 sporcunun katılacağı yarışlar Ordu Olimpik Yüzme havuzunda gerçekleştirilecek. 
Organizasyonla ilgili bilgi veren Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Anadolu Yıldızlar Ligi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın himayelerinde Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük spor ligidir. Yüzmede ilimizdeki sporcu sayısı her geçen gün artıyor,  Yüzme şampiyonaları ile bu sayı dahada artacaktır. İlimizin tüm spor salonlarında farklı organizasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz. Nerdeyse ilimizde her hafta Ulusal bazda bir organizasyon düzenler olduk. İlimizin spor Turiziminden daha fazla pay alması, Ordu’nun bir spor kenti olması İçin İl Müdürlüğü olarak canla başla çalışıyoruz. Çalışmalarımıza destek olan herkese teşekkür ederim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.