KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

Gündem 14.08.2019 - 14:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3199+ kez okundu.
 

KENT BAYRAMLAŞMASI YAPILDI

Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi.

Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi. HİİLMİ GÜLER: BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK GÜNLERİDİR Gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için sevinçli günlerimizdir” dedi. Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti. “Kıymetli hemşerilerim bugün güzel bir günü hep birlikte yaşıyoruz. İnanıyorum ki her günümüz diğer günü aratmayacak şekilde daha güzel geçecek. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için özel günlerimizden birisidir. Onun için bugünlerimiz çok önemlidir. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerim ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız bir bayram geçirmeniz temennisi ile hepinize teşekkür ediyorum” dedi. VALİ YAVUZ: BAYRAMLAR YARDIMLAŞMA DUYGUSUN EN ÜST SEVİYEDE OLDUĞU GÜNLERDİR Düzenlenen, kent bayramlaşması programında bir konuşma yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Bayramlar, küskünlerin barıştığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu günlerdir” dedi. Vali Yavuz konuşmasına şöyle devam etti. “Böylesine mübarek günde yine bir aradayız. Bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Biliyoruz ki; Bayramlar küskünlüklerin ortadan kalktığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu özel günlerimizden birisidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri doğrultusunda, Ordu Valiliği olarak her türlü tedbirleri aldık. Bu kapsam da yardıma muhtaç ailelerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmesi için gereken tüm yardımlar yapılmış bulunuyor. Yine aynı şekilde ilçelerimizde de kaymakamlıklarımız bu çalışmaları yaptılar. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerimin mübarek kurban bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Altınordu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmasına, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, MHP Ordu Milletvekili Cemal EnginYurt, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, siyasi partilerin yöneticileri, daire müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı  
Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi.

Ordu'da, her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale getirilen Kent Bayramlaşması Ordu Öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirildi.
HİİLMİ GÜLER: BAYRAMLAR BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK GÜNLERİDİR
Gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bayramlar birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için sevinçli günlerimizdir” dedi.
Başkan Güler, sözlerine şöyle devam etti. “Kıymetli hemşerilerim bugün güzel bir günü hep birlikte yaşıyoruz. İnanıyorum ki her günümüz diğer günü aratmayacak şekilde daha güzel geçecek. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için özel günlerimizden birisidir. Onun için bugünlerimiz çok önemlidir. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerim ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız bir bayram geçirmeniz temennisi ile hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
VALİ YAVUZ: BAYRAMLAR YARDIMLAŞMA DUYGUSUN EN ÜST SEVİYEDE OLDUĞU GÜNLERDİR
Düzenlenen, kent bayramlaşması programında bir konuşma yapan Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Bayramlar, küskünlerin barıştığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu günlerdir” dedi.
Vali Yavuz konuşmasına şöyle devam etti. “Böylesine mübarek günde yine bir aradayız. Bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Biliyoruz ki; Bayramlar küskünlüklerin ortadan kalktığı ve yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olduğu özel günlerimizden birisidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri doğrultusunda, Ordu Valiliği olarak her türlü tedbirleri aldık. Bu kapsam da yardıma muhtaç ailelerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmesi için gereken tüm yardımlar yapılmış bulunuyor. Yine aynı şekilde ilçelerimizde de kaymakamlıklarımız bu çalışmaları yaptılar. Bu vesileyle, siz kıymetli hemşerilerimin mübarek kurban bayramlarını en içten duygularımla tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Altınordu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Kent Bayramlaşmasına, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı, MHP Ordu Milletvekili Cemal EnginYurt, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer, siyasi partilerin yöneticileri, daire müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.