KAYMAKAM'DAN OKUL ZİYARETİ

Eğitim 23.09.2018 - 21:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3462+ kez okundu.
 

KAYMAKAM'DAN OKUL ZİYARETİ

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, okul ziyaretleri kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Altınordu Kaymakamı  Niyazi Erten, okul ziyaretleri kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti. Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret eden Kaymakam Erten,  aynı zamanda okul servislerini İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emin Daşcı ile birlikte denetledi.  Sürücülere ve ilgililere öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için tedbirlerin en üst düzeyde alınması konusunda uyarılarda bulundu. İİdareci ve öğretmenlerden okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Erten, okul bahçesinde bir süre öğrenciler ile sohbet etti.  Okul bahçesinde bulunan müzik bölümü öğrencileri de kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.  Kaymakam Erten, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.  
Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, okul ziyaretleri kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.
Altınordu Kaymakamı  Niyazi Erten, okul ziyaretleri kapsamında Penpe-İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.
Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret eden Kaymakam Erten,  aynı zamanda okul servislerini İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emin Daşcı ile birlikte denetledi.
 Sürücülere ve ilgililere öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için tedbirlerin en üst düzeyde alınması konusunda uyarılarda bulundu.
İİdareci ve öğretmenlerden okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Erten, okul bahçesinde bir süre öğrenciler ile sohbet etti.  Okul bahçesinde bulunan müzik bölümü öğrencileri de kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.
 Kaymakam Erten, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.