KARAVANCILAR ORDU’YA HAYRAN KALDI

Gündem 17.07.2019 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3116+ kez okundu.
 

KARAVANCILAR ORDU’YA HAYRAN KALDI

Her yıl Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret eden “Bir Tutkudur Karavan Derneği" üyelerinin bu yıl ki durağı Ordu oldu.

Her yıl Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret eden “Bir Tutkudur Karavan Derneği" üyelerinin bu yıl ki durağı Ordu oldu. Turizmde çıtayı her geçen gün artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce Vosvos Festivali ile Ordu turizmine önemli katkılar sağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdide karavan turizmi ile çıtayı daha da yukarıya çıkartmayı hedefliyor. BAŞKAN VEKİLİ ATİK: “KARAVAN BİR YAŞAM TARZI” Ordu’nun turizm ve kültürel anlamda gelişmesine yönelik her türlü imkânı sunacaklarını da ifade eden Başkan Vekili Atik, “Karadeniz’in gözbebeği Ordu’muza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Karavan bir yaşam tarzıdır. Aramızda dostluk, kardeşlik bağı olduğunu sizleri burada ağırladığımızda hissedip görmüş olduk. Herkesin bir yaşam şekli vardır. Karavanda sizin için bir yaşam şekli olmuştur. Sizleri bu şekilde görünce biz çok mutlu oluyoruz, heyecanlanıyoruz. Çınarsuyu’nda bundan sonraki süreçte karavan turizmi gibi birçok organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’muzun turizm ve kültürel anlamda gelişmesine yönelik her türlü imkânı sizlere sunmak için gerekli talimatları vermiştir. Bizler Ordu’yu sizlerin vasıtasıyla Türkiye’de ve Avrupa’da tanıtmak istiyoruz. Buraya herkesin gelebileceği, konaklayabileceği mavinin ve yeşilin bir arada olduğu şehrimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Eksiklerimizi, yapmamız gerekenleri bir kez daha tespit edip yerinde gördük. Seneye sizi ağırladığımızda daha iyi şartlarda burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız” dedi. DERNEK BAŞKANI YILDIZ: “KARADENİZ’DE KAMP VE TANITIM HAREKETİ OLARAK YOLA ÇIKTIK” Karadeniz’de karavan turizminin gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Bir Tutkudur Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, “Bir Tutkudur Karavan Derneği olarak Karadeniz’de kamp ve tanıtım hareketi olarak yola çıktık. Karadeniz’de karavan turizminin gelişmesi ve kamping açılması gerektiğini vurgulamak için yollardayız. Ünye’deki 4 günlük kampımızın ardından Ordu’dayız. Bizleri burada ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra her zaman Karadeniz’de buluşalım” diye konuştu.
Her yıl Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret eden “Bir Tutkudur Karavan Derneği" üyelerinin bu yıl ki durağı Ordu oldu.

Her yıl Türkiye’nin çeşitli illerini ziyaret eden “Bir Tutkudur Karavan Derneği" üyelerinin bu yıl ki durağı Ordu oldu.

Turizmde çıtayı her geçen gün artıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre önce Vosvos Festivali ile Ordu turizmine önemli katkılar sağlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdide karavan turizmi ile çıtayı daha da yukarıya çıkartmayı hedefliyor.

BAŞKAN VEKİLİ ATİK: “KARAVAN BİR YAŞAM TARZI”

Ordu’nun turizm ve kültürel anlamda gelişmesine yönelik her türlü imkânı sunacaklarını da ifade eden Başkan Vekili Atik, “Karadeniz’in gözbebeği Ordu’muza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Karavan bir yaşam tarzıdır. Aramızda dostluk, kardeşlik bağı olduğunu sizleri burada ağırladığımızda hissedip görmüş olduk. Herkesin bir yaşam şekli vardır. Karavanda sizin için bir yaşam şekli olmuştur. Sizleri bu şekilde görünce biz çok mutlu oluyoruz, heyecanlanıyoruz. Çınarsuyu’nda bundan sonraki süreçte karavan turizmi gibi birçok organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’muzun turizm ve kültürel anlamda gelişmesine yönelik her türlü imkânı sizlere sunmak için gerekli talimatları vermiştir. Bizler Ordu’yu sizlerin vasıtasıyla Türkiye’de ve Avrupa’da tanıtmak istiyoruz. Buraya herkesin gelebileceği, konaklayabileceği mavinin ve yeşilin bir arada olduğu şehrimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Eksiklerimizi, yapmamız gerekenleri bir kez daha tespit edip yerinde gördük. Seneye sizi ağırladığımızda daha iyi şartlarda burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız” dedi.

DERNEK BAŞKANI YILDIZ: “KARADENİZ’DE KAMP VE TANITIM HAREKETİ OLARAK YOLA ÇIKTIK”

Karadeniz’de karavan turizminin gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Bir Tutkudur Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, “Bir Tutkudur Karavan Derneği olarak Karadeniz’de kamp ve tanıtım hareketi olarak yola çıktık. Karadeniz’de karavan turizminin gelişmesi ve kamping açılması gerektiğini vurgulamak için yollardayız. Ünye’deki 4 günlük kampımızın ardından Ordu’dayız. Bizleri burada ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra her zaman Karadeniz’de buluşalım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.