KARIŞIK TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI DÜNYA İKİNCİSİ

Spor 27.11.2018 - 13:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2786+ kez okundu.
 

KARIŞIK TAEKWONDO MİLLİ TAKIMI DÜNYA İKİNCİSİ

Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı.

Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı.  Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu’nun da yer aldığı mili takımın başarısı büyük takdir topladı. Birleşik Arap Emirlikleri’nin Fujairah kentinde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Erkekler, bayanlar ve karışık takım olmak üzere 3 kategoride düzenlenen şampiyonada her grupta 8 ülke mücadele etti. Karışık grupta mücadele eden Türkiye’nin takımında erkeklerde Yunus Sarı ve Hasan Can Lazoğlu, bayanlarda ise Sude Bulut ve İkra Kayır yer aldı. Çeyrek finalde Çin’i mağlup eden Türkiye, yarı finalde ise Fildişi Sahilleri’ni mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Rusya’ya yenilen Türkiye, Dünya 2’ncisi oldu. Şampiyonada 3’ncülüğü Fildişi Sahili, 4’ncülüğü ise Kazakistan elde etti. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.
Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı.

Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, Karışık Taekwondo Milli Takımı ile gümüş madalya kazandı.
 Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu’nun da yer aldığı mili takımın başarısı büyük takdir topladı.
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Fujairah kentinde düzenlenen Dünya Takımlar Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.
Erkekler, bayanlar ve karışık takım olmak üzere 3 kategoride düzenlenen şampiyonada her grupta 8 ülke mücadele etti. Karışık grupta mücadele eden Türkiye’nin takımında erkeklerde Yunus Sarı ve Hasan Can Lazoğlu, bayanlarda ise Sude Bulut ve İkra Kayır yer aldı.
Çeyrek finalde Çin’i mağlup eden Türkiye, yarı finalde ise Fildişi Sahilleri’ni mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Rusya’ya yenilen Türkiye, Dünya 2’ncisi oldu. Şampiyonada 3’ncülüğü Fildişi Sahili, 4’ncülüğü ise Kazakistan elde etti. Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü taekwondocusu Hasan Can Lazoğlu Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.