Yurtdışına Kaçarken Yakalandı

Asayiş 17.10.2024 - 17:24, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:24 535 kez okundu.
 

Yurtdışına Kaçarken Yakalandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Ordu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “Yağma” suçundan toplam 9 yıl hapis cezası ile cezalandırılan ve 45 suç kaydı bulunan S.S. (34), yurtdışına kaçma girişiminde bulunduğu sırada yakalandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü,  Ordu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “Yağma” suçundan toplam 9 yıl hapis cezası ile cezalandırılan ve 45 suç kaydı bulunan S.S. (34), yurtdışına kaçma girişiminde bulunduğu sırada yakalandı. Alınan duyumlar üzerine, S.S.'nin yurtdışına kaçışını engellemek için Adli Makamlarla koordinasyon sağlandı. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu, şahsın yakalama kararını çıkararak UYAP sistemine kaydetti. Operasyonun ardından, elinde bavul ve kafasında şapka ile yurtdışına kaçmak üzereyken tespit edilen S.S., ekipler tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla devam edeceğini ve suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyeceğini duyurdu.  
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Ordu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “Yağma” suçundan toplam 9 yıl hapis cezası ile cezalandırılan ve 45 suç kaydı bulunan S.S. (34), yurtdışına kaçma girişiminde bulunduğu sırada yakalandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü,  Ordu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “Yağma” suçundan toplam 9 yıl hapis cezası ile cezalandırılan ve 45 suç kaydı bulunan S.S. (34), yurtdışına kaçma girişiminde bulunduğu sırada yakalandı.
Alınan duyumlar üzerine, S.S.'nin yurtdışına kaçışını engellemek için Adli Makamlarla koordinasyon sağlandı. Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu, şahsın yakalama kararını çıkararak UYAP sistemine kaydetti.
Operasyonun ardından, elinde bavul ve kafasında şapka ile yurtdışına kaçmak üzereyken tespit edilen S.S., ekipler tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla devam edeceğini ve suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.