Türkiye Münazara Ligi Ordu İl Seçmeleri Büyük Heyecanla Tamamlandı

Gündem 16.10.2024 - 12:50, Güncelleme: 16.10.2024 - 12:50 879 kez okundu.
 

Türkiye Münazara Ligi Ordu İl Seçmeleri Büyük Heyecanla Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi’nin, Ordu İl seçmeleri, büyük bir katılımla Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi’nin, Ordu İl seçmeleri, büyük bir katılımla Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Lise ve üniversite kategorilerinde kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada, gençler bilgi, tartışma ve ikna yeteneklerini sergileyerek, bölge finallerine katılma şansını elde etti. Gençler Bölge Finalleri İçin Yarıştı 21 Ekim – 11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek bölge finallerine katılmaya hak kazanan takımlar, Ordu’yu en iyi şekilde temsil etmek için büyük çaba sarf etti. Türkiye Finali ise 28 Kasım – 2 Aralık 2024 tarihlerinde Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüz yüze yapılacak. Lise Kategorisinde birinci olan YILDIZLAR takımı, yüksek performansıyla dikkat çekerken, ikinci sırayı CZAL takımı aldı. ÖTÜKEN takımı üçüncü olurken, IŞILTILAR takımı ise dördüncü oldu. Üniversite Kategorisinde ise birinci sıraya PAPATYALAR yerleşirken, GÜNEŞ takımı ikinci, MORPHEUS'UN ÖĞRENCİLERİ takımı üçüncü, EFSANELER takımı ise dördüncü oldu. Kazanan takımlar, bölge finallerinde Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı. Turnuvanın sonunda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, takdim edildi Bölge Finalleri İçin Geri Sayım Başladı Başarı belgelerini alan takımlar, bölge finallerinde de aynı başarıyı sürdürmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu heyecan dolu turnuva, gençlerin düşünme becerilerini geliştirme ve etkili iletişim yeteneklerini kullanma fırsatı sunarken, bölge finalleri için geri sayım başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi’nin, Ordu İl seçmeleri, büyük bir katılımla Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi’nin, Ordu İl seçmeleri, büyük bir katılımla Ordu Büyükşehir Belediyesi Davet Girişimcilik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Lise ve üniversite kategorilerinde kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada, gençler bilgi, tartışma ve ikna yeteneklerini sergileyerek, bölge finallerine katılma şansını elde etti.

Gençler Bölge Finalleri İçin Yarıştı

21 Ekim – 11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek bölge finallerine katılmaya hak kazanan takımlar, Ordu’yu en iyi şekilde temsil etmek için büyük çaba sarf etti. Türkiye Finali ise 28 Kasım – 2 Aralık 2024 tarihlerinde Mersin’deki Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüz yüze yapılacak.

Lise Kategorisinde birinci olan YILDIZLAR takımı, yüksek performansıyla dikkat çekerken, ikinci sırayı CZAL takımı aldı. ÖTÜKEN takımı üçüncü olurken, IŞILTILAR takımı ise dördüncü oldu.

Üniversite Kategorisinde ise birinci sıraya PAPATYALAR yerleşirken, GÜNEŞ takımı ikinci, MORPHEUS'UN ÖĞRENCİLERİ takımı üçüncü, EFSANELER takımı ise dördüncü oldu. Kazanan takımlar, bölge finallerinde Ordu’yu temsil etme hakkı kazandı. Turnuvanın sonunda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, takdim edildi

Bölge Finalleri İçin Geri Sayım Başladı

Başarı belgelerini alan takımlar, bölge finallerinde de aynı başarıyı sürdürmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu heyecan dolu turnuva, gençlerin düşünme becerilerini geliştirme ve etkili iletişim yeteneklerini kullanma fırsatı sunarken, bölge finalleri için geri sayım başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.