ODÜ'DEN BAŞARI

Eğitim 11.10.2024 - 10:50, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:50 2385 kez okundu.
 

ODÜ'DEN BAŞARI

Ordu Üniversitesi, Times Higher Education Sıralamasında Dünya Çapında Başarı Elde Etti

Ordu Üniversitesi, Times Higher Education (THE) 2025 yılı sıralamasında +1500 bantta yer alarak dünya çapında önemli bir başarı imzası attı. Bu prestijli listeye Türkiye'den sadece 91 üniversite dahil oldu. Doğu Karadeniz Bölgesi'nden Ordu Üniversitesi'nin yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi de bu listede yer alıyor. Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Avrasya ve Artvin Çoruh Üniversitesi ise sıralamaya giremeyen diğer üniversiteler oldu. Rektör Prof. Dr. Orhan Baş'ın başarısında, Ordu Üniversitesi eğitim alanındaki başarılarını hızla artırarak bu listeye girmeye hak kazandı. Rektör Baş ve ekibinin yaptığı etkili müdahaleler, üniversitenin akademik düzeyde yükseltilerek dünya çapındaki bir ilerlemeye katkı sağlaması sağlandı. Bu gelişme, hem üniversite camiası hem de şehir için büyük bir gurur kaynağı oluşturdu.  
Ordu Üniversitesi, Times Higher Education Sıralamasında Dünya Çapında Başarı Elde Etti

Ordu Üniversitesi, Times Higher Education (THE) 2025 yılı sıralamasında +1500 bantta yer alarak dünya çapında önemli bir başarı imzası attı. Bu prestijli listeye Türkiye'den sadece 91 üniversite dahil oldu. Doğu Karadeniz Bölgesi'nden Ordu Üniversitesi'nin yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi de bu listede yer alıyor. Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Avrasya ve Artvin Çoruh Üniversitesi ise sıralamaya giremeyen diğer üniversiteler oldu.
Rektör Prof. Dr. Orhan Baş'ın başarısında, Ordu Üniversitesi eğitim alanındaki başarılarını hızla artırarak bu listeye girmeye hak kazandı. Rektör Baş ve ekibinin yaptığı etkili müdahaleler, üniversitenin akademik düzeyde yükseltilerek dünya çapındaki bir ilerlemeye katkı sağlaması sağlandı. Bu gelişme, hem üniversite camiası hem de şehir için büyük bir gurur kaynağı oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.