Ücretsiz GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Spor 13.06.2024 - 09:07, Güncelleme: 13.06.2024 - 09:07 5001+ kez okundu.
 

Ücretsiz GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: "Gençlerimizi Spora Teşvik Ederek Sağlıklı Nesiller Yetiştireceğiz"

Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Bu yıl da tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da sporla dolu bir yaz dönemi başlıyor.   Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun toplum içinde bir alışkanlık haline gelmesi için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. İl Müdürü Mustafa Genç, GSB Spor Okulları'nın amacını şu sözlerle ifade etti: “Çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve gençlere spor kültürünü aşılamak en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yaz aylarında çocuklarımızın vakitlerini verimli geçirmeleri için kapılarımızı 3-18 yaş aralığındaki tüm gençlere açıyoruz.”   Her yıl binlerce öğrencinin tercih ettiği GSB Spor Okulları, bu yıl da Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinde kayıtları kabul edecek. Ücretsiz olan bu spor okullarına katılmak isteyen 3-18 yaş aralığındaki çocuklar, velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarına başvurarak form doldurabilir veya E-Devlet üzerinden kayıtlarını yapabilirler. Kurslar yıl boyunca devam edecek.   Engelsiz Spor Okulları ile Herkes İçin Spor Ordu’da bu yıl GSB Spor Okulları bünyesinde, engelli bireyler için yaş sınırı olmaksızın GSB Engelsiz Spor Okulları da açılıyor. Tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecek olan engelli bireyler, bu sayede sporla iç içe bir yaz dönemi geçirebilecekler.   Mustafa Genç’ten Özel Açıklama: “Engelli bireylerimiz için de özel olarak düzenlenen Engelsiz Spor Okulları ile her yaştan bireyin spora katılımını destekliyoruz. Amacımız, herkesin eşit fırsatlarla spor yapabilmesi ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesidir.”dedi.   Ordu’da gençlerin ve özel bireylerin sporla dolu bir yaz geçirmesi için kayıtlar başlamış durumda. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu önemli projesine katılmak isteyenler, kayıtlarını bir an önce tamamlayarak sporun keyfini çıkarabilirler.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: "Gençlerimizi Spora Teşvik Ederek Sağlıklı Nesiller Yetiştireceğiz"

Ordu’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Bu yıl da tüm Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da sporla dolu bir yaz dönemi başlıyor.

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun toplum içinde bir alışkanlık haline gelmesi için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. İl Müdürü Mustafa Genç, GSB Spor Okulları'nın amacını şu sözlerle ifade etti: “Çocuk ve gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek, sporu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve gençlere spor kültürünü aşılamak en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Yaz aylarında çocuklarımızın vakitlerini verimli geçirmeleri için kapılarımızı 3-18 yaş aralığındaki tüm gençlere açıyoruz.”

 

Her yıl binlerce öğrencinin tercih ettiği GSB Spor Okulları, bu yıl da Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinde kayıtları kabul edecek. Ücretsiz olan bu spor okullarına katılmak isteyen 3-18 yaş aralığındaki çocuklar, velileriyle birlikte belirlenen kayıt noktalarına başvurarak form doldurabilir veya E-Devlet üzerinden kayıtlarını yapabilirler. Kurslar yıl boyunca devam edecek.

 

Engelsiz Spor Okulları ile Herkes İçin Spor

Ordu’da bu yıl GSB Spor Okulları bünyesinde, engelli bireyler için yaş sınırı olmaksızın GSB Engelsiz Spor Okulları da açılıyor. Tüm branşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecek olan engelli bireyler, bu sayede sporla iç içe bir yaz dönemi geçirebilecekler.

 

Mustafa Genç’ten Özel Açıklama:

“Engelli bireylerimiz için de özel olarak düzenlenen Engelsiz Spor Okulları ile her yaştan bireyin spora katılımını destekliyoruz. Amacımız, herkesin eşit fırsatlarla spor yapabilmesi ve sağlıklı bir yaşam sürdürmesidir.”dedi.

 

Ordu’da gençlerin ve özel bireylerin sporla dolu bir yaz geçirmesi için kayıtlar başlamış durumda. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu önemli projesine katılmak isteyenler, kayıtlarını bir an önce tamamlayarak sporun keyfini çıkarabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.