Ulaş Tepe Mal Varlığını Açıkladı

Gündem 25.03.2024 - 14:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:03 2235+ kez okundu.
 

Ulaş Tepe Mal Varlığını Açıkladı

Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe sosyal medya hesabı üzerinden mal varlığını açıkladı.

Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe sosyal medya hesabı üzerinden mal varlığını açıkladı. Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada mal varlığını detaylı bir şekilde paylaştı. Siyaseti zenginleşme aracı olarak görmediğini söyleyen Ulaş Tepe, halkın hizmetkârı olarak görevini sürdüreceğini belirtti. Ulaş Tepe yaptığı paylaşımda, “Siyaseti zenginleşme aracı olarak görmüyoruz. Biz, devletimizin memuru, siz değerli halkımızın hizmetkârıyız. Öyle de kalacağız. Mal bildirimim aşağıdaki biçimdedir: Vefat eden anne ve babamdan dolayı üzerime intikal eden toplam değeri 536.287 TL olan Taşlıçay ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 15 parça fındık bahçesi vasıflı arazide hissedar; Vefat eden annemden dolayı üzerime intikal eden toplam değeri 14.380 TL olan Yeniköy mahallesinde bulunan tarla vasıflı arazide hissedar; Altınordu/Selimiye mahallesinde babadan miras kalan 3+1 evi satarak, Gülyalı/Turnasuyu mahallemizden edindiğim toplam değeri 2.000.000 TL değerinde olan 2+1 daire. Selam ve hürmetlerimle” ifadelerini kullandı.
Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe sosyal medya hesabı üzerinden mal varlığını açıkladı.

Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe sosyal medya hesabı üzerinden mal varlığını açıkladı.
Gülyalı Belediye Başkanı ve Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada mal varlığını detaylı bir şekilde paylaştı.

Siyaseti zenginleşme aracı olarak görmediğini söyleyen Ulaş Tepe, halkın hizmetkârı olarak görevini sürdüreceğini belirtti.

Ulaş Tepe yaptığı paylaşımda, “Siyaseti zenginleşme aracı olarak görmüyoruz. Biz, devletimizin memuru, siz değerli halkımızın hizmetkârıyız. Öyle de kalacağız.

Mal bildirimim aşağıdaki biçimdedir:

Vefat eden anne ve babamdan dolayı üzerime intikal eden toplam değeri 536.287 TL olan Taşlıçay ve Yeniköy mahallelerinde bulunan 15 parça fındık bahçesi vasıflı arazide hissedar;

Vefat eden annemden dolayı üzerime intikal eden toplam değeri 14.380 TL olan Yeniköy mahallesinde bulunan tarla vasıflı arazide hissedar;

Altınordu/Selimiye mahallesinde babadan miras kalan 3+1 evi satarak, Gülyalı/Turnasuyu mahallemizden edindiğim toplam değeri 2.000.000 TL değerinde olan 2+1 daire.

Selam ve hürmetlerimle” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.