'ZAMAN, EMANETİ GERİ ALMA ZAMANIDIR!'"

Siyaset 19.09.2023 - 08:41, Güncelleme: 19.09.2023 - 08:41 4631+ kez okundu.
 

'ZAMAN, EMANETİ GERİ ALMA ZAMANIDIR!'"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Kongresi, yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Kongresi, yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrenin en dikkat çeken ismi ise, yeni seçilen İlçe Başkanı Bulut Gürsoy oldu.   Yenilenmiş Kadro, Yenilenen Umut Gürsoy, kongre sonrası yaptığı açıklamada: "Yenilenmiş kadrolarımızla, umudu yeniden yeşertiyoruz. Özellikle genel seçim sonrası oluşan karamsar havayı dağıtmak adına partimize omuz veren tüm örgütümüze minnettarım." dedi.   Ayrıca, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçmesine katkıda bulunan Günay Musabaşoğlu ve ekibine özel olarak teşekkürlerini iletti.   Divan Başkanı Atila Şahin'den Tebrikler Divan başkanlığını üstlenen Atila Şahin, "Bugün, kongre delegelerimizin teveccühüyle bu görevi üstlenmekten onur duydum." diyerek, görevini liyakatla yerine getirerek devreden Yelda Dalak'a minnettarlığını ifade etti ve yeni seçilen İlçe Başkanı Gürsoy'u tebrik etti.   Bulut Gürsoy'un Hedefi: Emaneti Geri Alma   Seçim sonrasında konuşan Gürsoy, "Kongrelerin kazananı her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Şimdi emaneti geri alma zamanı." ifadelerini kullanarak, yerel seçimlerde partinin hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.   CHP Altınordu İlçe Kongresi, yenilenen kadro ve umutla tamamlandı. Yeni dönemde İlçe Başkanlığını Bulut Gürsoy'un başkanlığında sürdürecek olan CHP Altınordu, yerel seçimlere odaklanarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Kongresi, yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Kongresi, yoğun bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirildi. Kongrenin en dikkat çeken ismi ise, yeni seçilen İlçe Başkanı Bulut Gürsoy oldu.
 
Yenilenmiş Kadro, Yenilenen Umut
Gürsoy, kongre sonrası yaptığı açıklamada: "Yenilenmiş kadrolarımızla, umudu yeniden yeşertiyoruz. Özellikle genel seçim sonrası oluşan karamsar havayı dağıtmak adına partimize omuz veren tüm örgütümüze minnettarım." dedi.
 
Ayrıca, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçmesine katkıda bulunan Günay Musabaşoğlu ve ekibine özel olarak teşekkürlerini iletti.
 
Divan Başkanı Atila Şahin'den Tebrikler
Divan başkanlığını üstlenen Atila Şahin, "Bugün, kongre delegelerimizin teveccühüyle bu görevi üstlenmekten onur duydum." diyerek, görevini liyakatla yerine getirerek devreden Yelda Dalak'a minnettarlığını ifade etti ve yeni seçilen İlçe Başkanı Gürsoy'u tebrik etti.
 
Bulut Gürsoy'un Hedefi: Emaneti Geri Alma
 
Seçim sonrasında konuşan Gürsoy, "Kongrelerin kazananı her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Şimdi emaneti geri alma zamanı." ifadelerini kullanarak, yerel seçimlerde partinin hedeflerini net bir şekilde ortaya koydu.
 
CHP Altınordu İlçe Kongresi, yenilenen kadro ve umutla tamamlandı. Yeni dönemde İlçe Başkanlığını Bulut Gürsoy'un başkanlığında sürdürecek olan CHP Altınordu, yerel seçimlere odaklanarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini duyurdu.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.