BAKAN TUNÇ BUGÜN ORDU’DA

Gündem 17.08.2023 - 18:14, Güncelleme: 17.08.2023 - 18:14 5767+ kez okundu.
 

BAKAN TUNÇ BUGÜN ORDU’DA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bugün Ordu’ya geliyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Ordu’ya geliyor 2023 Şehir Buluşmaları Programı kapsamında bugün Ordu’ya gelecek olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ilk olarak Ordu Valiliğini  ziyaret edecek.  Bakan Tunç, daha sonra sırasıyla, Ordu Adliyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin  ziyaretinin ardından Yalı camiinde Cuma Namazını kılacak. Cuma namazı sonrasında parti güzergahında bulunan esnafları da ziyaret edecek olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Parti binasında yerel ve ulusal basın temsilcilerine basın açıklaması yapacak . Açıklamanın ardından Üç Kademe Parti yönetimi ile toplantı yapacak olan Bakan Tunç, toplantı sonrası Gürsoy, Şenocak fındık fabrikaları ile Altaş Yağ sanayini ziyaret edecek. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç daha sonra Ordu’dan ayrılacak.  
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bugün Ordu’ya geliyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Ordu’ya geliyor
2023 Şehir Buluşmaları Programı kapsamında bugün Ordu’ya gelecek olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ilk olarak Ordu Valiliğini  ziyaret edecek. 
Bakan Tunç, daha sonra sırasıyla, Ordu Adliyesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin  ziyaretinin ardından Yalı camiinde Cuma Namazını kılacak.
Cuma namazı sonrasında parti güzergahında bulunan esnafları da ziyaret edecek olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Parti binasında yerel ve ulusal basın temsilcilerine basın açıklaması yapacak .
Açıklamanın ardından Üç Kademe Parti yönetimi ile toplantı yapacak olan Bakan Tunç, toplantı sonrası Gürsoy, Şenocak fındık fabrikaları ile Altaş Yağ sanayini ziyaret edecek.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç daha sonra Ordu’dan ayrılacak.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.