İKİ BAŞKAN OGİD ÜYELERİYLE BULUŞTU

Gündem 03.08.2023 - 18:10, Güncelleme: 03.08.2023 - 18:10 5988+ kez okundu.
 

İKİ BAŞKAN OGİD ÜYELERİYLE BULUŞTU

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile birlikte Fatsa'da Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD) üyeleriyle buluştu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile birlikte Fatsa'da Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD) üyeleriyle buluştu. Toplantıda, siyaset üstü birliktelik mesajı verilerek, bölgedeki işbirliğinin ve dayanışmanın önemi vurgulandı. Derneğimizin Onur üyesi olmalarından dolayı üye sertifikaları başkanımız Altuğ Sönmez tarafından Sn. İbrahim Etem Kibar ve Sn. Ulaş Tepeye takdim edildi. Katılımcılar, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması için güç birliği yapmanın önemini vurguladılar. Birliktelik mesajı verilen bu tür buluşmaların, yerel yönetimlerin ve iş dünyasının daha verimli bir şekilde işbirliği içinde olmalarına olanak tanıyacağı belirtildi.  
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile birlikte Fatsa'da Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD) üyeleriyle buluştu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ile birlikte Fatsa'da Ordu Genç İş İnsanları Derneği (OGİD) üyeleriyle buluştu. Toplantıda, siyaset üstü birliktelik mesajı verilerek, bölgedeki işbirliğinin ve dayanışmanın önemi vurgulandı.
Derneğimizin Onur üyesi olmalarından dolayı üye sertifikaları başkanımız Altuğ Sönmez tarafından Sn. İbrahim Etem Kibar ve Sn. Ulaş Tepeye takdim edildi. Katılımcılar, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınması için güç birliği yapmanın önemini vurguladılar. Birliktelik mesajı verilen bu tür buluşmaların, yerel yönetimlerin ve iş dünyasının daha verimli bir şekilde işbirliği içinde olmalarına olanak tanıyacağı belirtildi.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.