İPTAL EDİLDİ

Gündem 11.07.2023 - 17:34, Güncelleme: 11.07.2023 - 17:34 5807+ kez okundu.
 

İPTAL EDİLDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu. 16 Temmuz Pazar Günü gerçekleştirilecek olan 2. Geleneksel Altınordu Yağlı Güreşleri Festivali, cumartesi akşam saatlerinden itibaren Ordu genelinde etkili olan sağanak yağışın etkilerini hala devam ettirmesi sebebiyle iptal edildi . Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Tören sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Çok değerli Hemşehrilerimiz; Öncelikle şehir olarak yaşadığımız afetten olumsuz etkilenen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimizle ve devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte cansiperane bir mücadele veriyoruz. Hem kent merkezinde hem kırsalda taşkınlara, heyelanlara ve toprak kaymalarına etkin ve hızlı bir şekilde müdahalelerimizi sürdürüyoruz. Devletimiz yaraları saracak, hasarları onaracak güç ve kudrettedir çok şükür. Şehrimizden en kısa sürede selin izlerini silecek ve günlük yaşamın normalleşmesini sağlayacağız Allah’ın izniyle. Yaşadığımız bu süreçte sizlere daha önce duyurusunu yaptığımız 2. Geleneksel Altınordu Yağlı Güreşleri Festivalini iptal etme kararı aldık. Şu an tek gündemimiz hemşehrilerimizin karşı karşıya kaldıkları olumsuzlukları hızlıca ortadan kaldırmak, ihtiyaçlarını giderme noktasında maddi manevi yanında olmak ve selin hasarların onarmak. Bu vesile ile kültürün, sanatın, sporun, gençliğin ve geleceğin şehri Altınordu’muzda nice güzel günlerde bir arada olmak dileğiyle tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.    
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu.
16 Temmuz Pazar Günü gerçekleştirilecek olan 2. Geleneksel Altınordu Yağlı Güreşleri Festivali, cumartesi akşam saatlerinden itibaren Ordu genelinde etkili olan sağanak yağışın etkilerini hala devam ettirmesi sebebiyle iptal edildi . Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Tören sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
"Çok değerli Hemşehrilerimiz; Öncelikle şehir olarak yaşadığımız afetten olumsuz etkilenen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Aşırı yağışların meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm ekiplerimizle ve devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte cansiperane bir mücadele veriyoruz. Hem kent merkezinde hem kırsalda taşkınlara, heyelanlara ve toprak kaymalarına etkin ve hızlı bir şekilde müdahalelerimizi sürdürüyoruz. Devletimiz yaraları saracak, hasarları onaracak güç ve kudrettedir çok şükür.
Şehrimizden en kısa sürede selin izlerini silecek ve günlük yaşamın normalleşmesini sağlayacağız Allah’ın izniyle. Yaşadığımız bu süreçte sizlere daha önce duyurusunu yaptığımız 2. Geleneksel Altınordu Yağlı Güreşleri Festivalini iptal etme kararı aldık. Şu an tek gündemimiz hemşehrilerimizin karşı karşıya kaldıkları olumsuzlukları hızlıca ortadan kaldırmak, ihtiyaçlarını giderme noktasında maddi manevi yanında olmak ve selin hasarların onarmak. Bu vesile ile kültürün, sanatın, sporun, gençliğin ve geleceğin şehri Altınordu’muzda nice güzel günlerde bir arada olmak dileğiyle tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.
 

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.