ARAMASI OLAN 30 ŞAHIS YAKALANDI

Asayiş 06.09.2022 - 15:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3271+ kez okundu.
 

ARAMASI OLAN 30 ŞAHIS YAKALANDI

Ordu’da son bir hafta içinde araması olan 30 kişi yakalandı, 18’i tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Ordu’da son bir hafta içinde araması olan 30 kişi yakalandı, 18’i tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 29 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında meydana gelen asayiş olayları açıklandı. Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 3 şahsa dilencilik, 9 şahsa sarhoşluk, 4 şahsa rahatsız etme, 1 şahsa tütün mamullerinin tüketilmesi, 1 şahsa Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanun gereğince işlem yapıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca değişik suçlardan aranması olan 30 şahsın çalışmalar neticesinde  yakalandığı, 18’i tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi.   
Ordu’da son bir hafta içinde araması olan 30 kişi yakalandı, 18’i tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Ordu’da son bir hafta içinde araması olan 30 kişi yakalandı, 18’i tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 29 Ağustos ve 4 Eylül tarihleri arasında meydana gelen asayiş olayları açıklandı.
Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; 3 şahsa dilencilik, 9 şahsa sarhoşluk, 4 şahsa rahatsız etme, 1 şahsa tütün mamullerinin tüketilmesi, 1 şahsa Avda ve Sporda Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanun gereğince işlem yapıldığı belirtildi.
Açıklamada ayrıca değişik suçlardan aranması olan 30 şahsın çalışmalar neticesinde  yakalandığı, 18’i tutuklanarak cezaevine teslim edildiği kaydedildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.