GÜLYALI BELEDİYESİNDEN BİLİMSEL ARAŞTIRMAYA DESTEK

Gündem 03.06.2022 - 01:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3671+ kez okundu.
 

GÜLYALI BELEDİYESİNDEN BİLİMSEL ARAŞTIRMAYA DESTEK

Gülyalı Belediyesi tarafından daha önce müjdesini verdiği lisansüstü eğitimde bilimsel araştırmalara sağlayacak desteğin ilk başvurusunu aldı.

Gülyalı Belediyesi tarafından daha  önce müjdesini verdiği lisansüstü eğitimde bilimsel araştırmalara sağlayacak desteğin ilk başvurusunu aldı. Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Ceylan Gevrek, fındık üzerine ilçede yürüteceği tez çalışmasıyla 5 bin TL araştırma desteğinden yararlanacak. Çalışmanın çıktıları üzerinden bizler de ilçenin  farklı alanlardaki potansiyelini görerek daha farklı projeler geliştirilebilecek. Başkan Ulaş Tepe, ‘Yerel yönetimlerle akademik çalışmaları bütünleştiren ve bu anlamda Türkiye’de ilk olan destek projemizin örnek olmasını, eğitime desteğin artarak çoğalmasını diliyor; lisansüstü öğrencilerimizi tez çalışmaları için Gülyalı'ya davet ediyorum’ dedi.    
Gülyalı Belediyesi tarafından daha önce müjdesini verdiği lisansüstü eğitimde bilimsel araştırmalara sağlayacak desteğin ilk başvurusunu aldı.

Gülyalı Belediyesi tarafından daha  önce müjdesini verdiği lisansüstü eğitimde bilimsel araştırmalara sağlayacak desteğin ilk başvurusunu aldı.
Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Ceylan Gevrek, fındık üzerine ilçede yürüteceği tez çalışmasıyla 5 bin TL araştırma desteğinden yararlanacak. Çalışmanın çıktıları üzerinden bizler de ilçenin  farklı alanlardaki potansiyelini görerek daha farklı projeler geliştirilebilecek.
Başkan Ulaş Tepe, ‘Yerel yönetimlerle akademik çalışmaları bütünleştiren ve bu anlamda Türkiye’de ilk olan destek projemizin örnek olmasını, eğitime desteğin artarak çoğalmasını diliyor; lisansüstü öğrencilerimizi tez çalışmaları için Gülyalı'ya davet ediyorum’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.