KEMAL YILMAZ’A İKİ ÖDÜL

Gündem 02.03.2022 - 09:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4264+ kez okundu.
 

KEMAL YILMAZ’A İKİ ÖDÜL

2021 yılı performans hedeflerinin değerlendirilmesi sonucunda Ordu performansı en yüksek iller arasında yer almayı başardı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca  25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya İlinde düzenlenen "Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı"nda Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz 2 ödül birden aldı.  Tarım ve Orman Bakanlığınca , 2020 yılından buyana merkez, taşra teşkilatı ile bağlı ve ilgili tüm kuruluşların yıl içinde gerçekleştirmeleri istenilen Anahtar Performans Göstergeleri (KPI) belirlenerek takibi yapılmıştır. Bakanlığımız tarafından 2021 yılı performans hedeflerinin değerlendirilmesi sonucunda ilimiz performansı en yüksek iller arasında yer aldı.  Bu başarıdan dolayı İl Müdürü  Kemal Yılmaz, Bakan Dr. Bekir Pakdemiri tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildi. İl Müdürüne Başarı Belgesi Antalya'da düzenlenen Genişletilmiş Koordinasyon toplantısında Bakan Yardımcısı   Akif Özkaldı tarafından verildı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kemal Yılmaz; "Bakanlığımızca Antalya İlinde düzenlenen "2022 Yılı Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı"nda Bakanlığımızca yürütülen çalışma ve faaliyetlerin değerlendirildiği oldukça kapsamlı ve yararlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı da tarafıma Sayın Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ tarafından Başarı Belgesi verilmiştir. Sağlanan bu başarının ve alınan bu Başarı Belgesinin mimarı 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin Ordu tarımının gelişmesi adına emek sarf eden, her kademede görev yapan İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personelidir. Ben emekleri ve gayretli çalışmaları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bizi bu belgeyle onurlandıran Sayın Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'ye ise şükranlarımı sunuyorum" dedi. Ayrıca mesleki hayatında 30.yılını çalışan İl Müdürü Kemal Yılmaz’a  tarıma verdiği emek ve hizmetlerden dolayı ve gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar ve projeler adına Bakanlığımızca Teşekkür Belgesi ve plaket verildi.  
2021 yılı performans hedeflerinin değerlendirilmesi sonucunda Ordu performansı en yüksek iller arasında yer almayı başardı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca  25-27 Şubat 2022 tarihleri arasında Antalya İlinde düzenlenen "Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı"nda Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz 2 ödül birden aldı.

 Tarım ve Orman Bakanlığınca , 2020 yılından buyana merkez, taşra teşkilatı ile bağlı ve ilgili tüm kuruluşların yıl içinde gerçekleştirmeleri istenilen Anahtar Performans Göstergeleri (KPI) belirlenerek takibi yapılmıştır. Bakanlığımız tarafından 2021 yılı performans hedeflerinin değerlendirilmesi sonucunda ilimiz performansı en yüksek iller arasında yer aldı.

 Bu başarıdan dolayı İl Müdürü  Kemal Yılmaz, Bakan Dr. Bekir Pakdemiri tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildi. İl Müdürüne Başarı Belgesi Antalya'da düzenlenen Genişletilmiş Koordinasyon toplantısında Bakan Yardımcısı   Akif Özkaldı tarafından verildı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Kemal Yılmaz; "Bakanlığımızca Antalya İlinde düzenlenen "2022 Yılı Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı"nda Bakanlığımızca yürütülen çalışma ve faaliyetlerin değerlendirildiği oldukça kapsamlı ve yararlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı da tarafıma Sayın Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ tarafından Başarı Belgesi verilmiştir. Sağlanan bu başarının ve alınan bu Başarı Belgesinin mimarı 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin Ordu tarımının gelişmesi adına emek sarf eden, her kademede görev yapan İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz personelidir. Ben emekleri ve gayretli çalışmaları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bizi bu belgeyle onurlandıran Sayın Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ'ye ise şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ayrıca mesleki hayatında 30.yılını çalışan İl Müdürü Kemal Yılmaz’a  tarıma verdiği emek ve hizmetlerden dolayı ve gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar ve projeler adına Bakanlığımızca Teşekkür Belgesi ve plaket verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.