HATİCE GÜNDOĞDU VEFAT ETTİ

Gündem 14.02.2022 - 00:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3563+ kez okundu.
 

HATİCE GÜNDOĞDU VEFAT ETTİ

Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun kıymetli annesi Hatice Gündoğdu'nun vefat etti.

Altınordu Zafer Mahallesi’nden Merhum Tahir Gündoğdu’nun kızı, İsmet Gündoğdu’nun eşi, Ordu Milletvekili Metin, Nuray, Nurgül ve Muammer Gündoğdu’nun anneleri, Şehrimiz esnaflarından Nedim Şahin’in kayınvalidesi, Orhan, Cumhur, İlhan ve Erdem Gündoğdu’un ablaları  Hatice Gündoğdu vefat etti. Cenazesi 14 Şubat Pazartesi günü Ulu Camii’nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Zaferköy Mahallesi’nde toprağa verilecektir.      
Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'nun kıymetli annesi Hatice Gündoğdu'nun vefat etti.

Altınordu Zafer Mahallesi’nden Merhum Tahir Gündoğdu’nun kızı, İsmet Gündoğdu’nun eşi, Ordu Milletvekili Metin, Nuray, Nurgül ve Muammer Gündoğdu’nun anneleri, Şehrimiz esnaflarından Nedim Şahin’in kayınvalidesi, Orhan, Cumhur, İlhan ve Erdem Gündoğdu’un ablaları  Hatice Gündoğdu vefat etti.
Cenazesi 14 Şubat Pazartesi günü Ulu Camii’nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra Zaferköy Mahallesi’nde toprağa verilecektir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.