BAŞ’TAN ÇAMSAN’A ZiYARET

Gündem 12.08.2021 - 23:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4221+ kez okundu.
 

BAŞ’TAN ÇAMSAN’A ZiYARET

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez ve Koordinatör Üye Tuğba Kılıç Çamsan Ordu A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez ve Koordinatör Üye Tuğba Kılıç Çamsan Ordu A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu’nu ziyaret etti. Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; Maliye Bakanlığında Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü, Müsteşar Yrd., İç Denetim Koord. Kurulu Başkanlığı gibi görevlerde bulunun sizin gibi değerli bir bürokratımızın Ordu’nun ekonomisine önemli katkıları bulunan ÇAMSAN A.Ş.’ye Genel Müdür olarak gelmesi hem ilimiz için hemde bizler için çok değerli. Sizlerin ilimizde bulunması bizler için önemli bir fırsattır. Bilgi ve tecrübenizi ilimize de yansıtacağınıza eminim. Biz Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Her türlü iş birliğine ve ortak çalışmaya açığız. Sayın Genel Müdürüm şehrimize hoş geldiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Dedi. Çamsan A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu; “Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyareti için teşekkür ediyorum. Çamsan A.Ş. ye ve ülkemize katkı sunmak isteğim burada bulunmamın en büyük sebebidir. Ben daha önce Ordu’ya gelmemiştim. Ordu’yu çok beğendim. Çamsan A.Ş. olarak Ordu limanlarından ilk ihracatımızı gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı, kapasitemizi ve istihdamımızı artırdık. Bu çalışmalarımız sürecek. Ülke ekonomisine katkıda bulunan Mali Müşavirlerin pek çok sorunu var biliyorum. Bu sorunlarının çözüleceğine inanıyorum dedi. Ziyaret anısına Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş Serender Hediye Etti
Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez ve Koordinatör Üye Tuğba Kılıç Çamsan Ordu A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.

Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri M. Ender Sönmez ve Koordinatör Üye Tuğba Kılıç Çamsan Ordu A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu’nu ziyaret etti.
Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; Maliye Bakanlığında Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü, Müsteşar Yrd., İç Denetim Koord. Kurulu Başkanlığı gibi görevlerde bulunun sizin gibi değerli bir bürokratımızın Ordu’nun ekonomisine önemli katkıları bulunan ÇAMSAN A.Ş.’ye Genel Müdür olarak gelmesi hem ilimiz için hemde bizler için çok değerli. Sizlerin ilimizde bulunması bizler için önemli bir fırsattır. Bilgi ve tecrübenizi ilimize de yansıtacağınıza eminim. Biz Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Her türlü iş birliğine ve ortak çalışmaya açığız. Sayın Genel Müdürüm şehrimize hoş geldiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Dedi.
Çamsan A.Ş. Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu; “Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyareti için teşekkür ediyorum. Çamsan A.Ş. ye ve ülkemize katkı sunmak isteğim burada bulunmamın en büyük sebebidir. Ben daha önce Ordu’ya gelmemiştim. Ordu’yu çok beğendim. Çamsan A.Ş. olarak Ordu limanlarından ilk ihracatımızı gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı, kapasitemizi ve istihdamımızı artırdık. Bu çalışmalarımız sürecek. Ülke ekonomisine katkıda bulunan Mali Müşavirlerin pek çok sorunu var biliyorum. Bu sorunlarının çözüleceğine inanıyorum dedi.
Ziyaret anısına Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş Serender Hediye Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.