83 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

Gündem 11.08.2021 - 22:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3792+ kez okundu.
 

83 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2021 yaz sezonunda görevini büyük özveriyle sürdürmeye devam ederken sezon açılışından bu yana 83 kişinin hayata tutunmasını sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2021 yaz sezonunda görevini büyük özveriyle sürdürmeye devam ederken sezon açılışından bu yana 83 kişinin hayata tutunmasını sağladı. OSKEM ekiplerinin sorumluluk alanında bulunan plajlarda ölümle sonuçlanan vaka yaşanmadı. OSKEM, Altınordu, Perşembe, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan plajlarda alınan tedbirlerle, vatandaşların sorunsuz bir deniz sezonu geçirmeleri için 13 Hazirandan bu yana görev yapıyor. OSKEM, 1’i Engelliler Plajı olmak üzere belirlenen plajlarda 68 personel, 5 adet jet ski ve 1 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veriyor. 83 BOĞULMA OLAYININ 37’Sİ ÇAKA BÖLGESİNDE YAŞANDI OSKEM ekipleri görev bölgelerinde büyük fedakârlıkla hizmetlerini sürdürürken, sezonun açılışından bu yana geçen iki aylık sürede sorumluluk bölgelerinde yaşanan 83 boğulma olayına müdahale ederek vatandaşların hayata tutunmalarını sağladı. 5 ilçede 68 personel ile görev yapan ekipler en çok müdahaleyi 37 boğulma vakası ile Perşembe ilçesinde bulunan Çaka bölgesinde gerçekleştirdi. OSKEM’in hizmet verdiği plajlarda ölümlü vaka yaşanmaması belirlenen plajlarda denize girmenin önemini bir kez daha göstermiş oldu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2021 yaz sezonunda görevini büyük özveriyle sürdürmeye devam ederken sezon açılışından bu yana 83 kişinin hayata tutunmasını sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi (OSKEM), 2021 yaz sezonunda görevini büyük özveriyle sürdürmeye devam ederken sezon açılışından bu yana 83 kişinin hayata tutunmasını sağladı. OSKEM ekiplerinin sorumluluk alanında bulunan plajlarda ölümle sonuçlanan vaka yaşanmadı.
OSKEM, Altınordu, Perşembe, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan plajlarda alınan tedbirlerle, vatandaşların sorunsuz bir deniz sezonu geçirmeleri için 13 Hazirandan bu yana görev yapıyor. OSKEM, 1’i Engelliler Plajı olmak üzere belirlenen plajlarda 68 personel, 5 adet jet ski ve 1 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veriyor.
83 BOĞULMA OLAYININ 37’Sİ ÇAKA BÖLGESİNDE YAŞANDI
OSKEM ekipleri görev bölgelerinde büyük fedakârlıkla hizmetlerini sürdürürken, sezonun açılışından bu yana geçen iki aylık sürede sorumluluk bölgelerinde yaşanan 83 boğulma olayına müdahale ederek vatandaşların hayata tutunmalarını sağladı. 5 ilçede 68 personel ile görev yapan ekipler en çok müdahaleyi 37 boğulma vakası ile Perşembe ilçesinde bulunan Çaka bölgesinde gerçekleştirdi.
OSKEM’in hizmet verdiği plajlarda ölümlü vaka yaşanmaması belirlenen plajlarda denize girmenin önemini bir kez daha göstermiş oldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.