ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Gündem 17.03.2021 - 17:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3167+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106’ncı Yıl Dönümü Mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106’ncı Yıl Dönümü Mesajı yayınladı. Türk milletinin istikbal ve istiklalini tahakküm altına almaya çalışan kuvvetlere hiçbir dönem ve şartta teslim olmayacağının en açık şekilde gösterildiği Çanakkale Zaferi, bağımsızlık mücadelemizin temelini teşkil eden ve hafızalarımızdan silinmeyecek olan bir kahramanlık destanıdır. Milli Mücadele meşalesinin yakıldığı bu eşsiz zafer ile milletimiz vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuş; Çanakkale’nin geçilmez olduğunu ve vatan toprağının tek bir karışına bile düşman ayağının basamayacağı gerçeğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu şanlı zaferin nasıl kazanıldığını gelecek kuşaklara aktarmak; vatanımıza, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak Türk milletine eşsiz bir kılavuz olan Çanakkale’nin ölümsüz ruhunu sonsuza dek yaşatmak en mühim görev ve sorumluluklarımızdan biridir. Bu düşüncelerle 106’ncı yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.  
Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106’ncı Yıl Dönümü Mesajı yayınladı.

Ordu Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın “18 Mart Çanakkale Zaferi”nin 106’ncı Yıl Dönümü Mesajı yayınladı.

Türk milletinin istikbal ve istiklalini tahakküm altına almaya çalışan kuvvetlere hiçbir dönem ve şartta teslim olmayacağının en açık şekilde gösterildiği Çanakkale Zaferi, bağımsızlık mücadelemizin temelini teşkil eden ve hafızalarımızdan silinmeyecek olan bir kahramanlık destanıdır.

Milli Mücadele meşalesinin yakıldığı bu eşsiz zafer ile milletimiz vatan sevgisini, cesaretini, azmini, kahramanlığını ortaya koymuş; Çanakkale’nin geçilmez olduğunu ve vatan toprağının tek bir karışına bile düşman ayağının basamayacağı gerçeğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bu şanlı zaferin nasıl kazanıldığını gelecek kuşaklara aktarmak; vatanımıza, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak Türk milletine eşsiz bir kılavuz olan Çanakkale’nin ölümsüz ruhunu sonsuza dek yaşatmak en mühim görev ve sorumluluklarımızdan biridir.

Bu düşüncelerle 106’ncı yıl dönümünde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gazilerimizi ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.