10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA OKÇULUK TURNUVASI YAPILACAK

Gündem 05.11.2020 - 21:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2702+ kez okundu.
 

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA OKÇULUK TURNUVASI YAPILACAK

Ordu’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çerçevesinde Okçuluk Turnuvası yapılacak.

Ordu’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çerçevesinde Okçuluk Turnuvası yapılacak. Ordu Valiliğinin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 08-09 Kasım 2020 tarihleri arasında 19 Eylül Stadyumunda "10 Kasım Atatürk’ü Anma Okçuluk Turnuvası" yapılacak.  Turnuva 08 Kasım 2020 tarihinde Saat 10:00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılarak başlayacak. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 4 kategoride 100’e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Okçuluk İlimiz genelinde çok yaygınlaşan bir spor branşı olma yolunda ilerliyor. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olan okçuluk spor branşında yapacağımız turnuva  ile Atamızı yad edeceğiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.” dedi.     
Ordu’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çerçevesinde Okçuluk Turnuvası yapılacak.

Ordu’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı çerçevesinde Okçuluk Turnuvası yapılacak.
Ordu Valiliğinin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 08-09 Kasım 2020 tarihleri arasında 19 Eylül Stadyumunda "10 Kasım Atatürk’ü Anma Okçuluk Turnuvası" yapılacak.
 Turnuva 08 Kasım 2020 tarihinde Saat 10:00’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılışı yapılarak başlayacak. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 4 kategoride 100’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Okçuluk İlimiz genelinde çok yaygınlaşan bir spor branşı olma yolunda ilerliyor. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olan okçuluk spor branşında yapacağımız turnuva  ile Atamızı yad edeceğiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.