NARKOTİK GÖZ AÇTIRMIYOR

Gündem 03.11.2020 - 15:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2010+ kez okundu.
 

NARKOTİK GÖZ AÇTIRMIYOR

Ordu Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 2 gram esrar ile 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Ordu Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 2 gram esrar ile 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ecstasy hap ele geçirilirken şüpheli hakkında işlem yapıldı. Yine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine şüpheli 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta ise yapılan aramada 1 gram esrar maddesi yakalandı. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 kilo 900 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada ise 4 gram metamfetamin maddesi yakalandı.   
Ordu Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 2 gram esrar ile 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Ordu Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 2 gram esrar ile 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ecstasy hap ele geçirilirken şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Yine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Ayrıca, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine şüpheli 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta ise yapılan aramada 1 gram esrar maddesi yakalandı. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 kilo 900 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada ise 4 gram metamfetamin maddesi yakalandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.